header-mhcv.jpg
Technische Commissie
7-2

Hervatting veldtrainingen

Nieuws afbeelding Op 10 maart 2018 start de Lentecompetitie. Binnenkort gaan we weer van start met de veldtrainingen. Gezien de vele werkzaamheden die momenteel op de club plaatsvinden en omdat het hekwerk op veld 1 nog gerepareerd moet worden, starten de trainingen op maandag 26 februari . Eerder starten is alleen mogelijk in overleg en onder begeleiding van je trainer.

In de winterperiode is bekeken...

Technische Commissie
25-1

Voorbereiding Lente-competitie

Nieuws afbeelding Vanaf 10 maart gaan alle teams weer het veld op. De KNHB heeft onlangs de voorlopige herindeling voor de jeugdteams bekend gemaakt. Dit is gebeurd op basis van de behaalde resultaten in de herfstcompetitie. De indeling zal op 8 februari 2018 definitief zijn en in de dagen daarna zal het speelschema worden gepubliceerd. Direct daarna starten wij met het invoeren van de aanvangstijden en de arbitrag...

Technische Commissie
25-1

Oefenwedstrijden Venray - Mierlo

Nieuws afbeelding Net als in de voorbereiding in september 2017 zullen vrijwel alle jeugdteams weer oefenwedstrijden spelen tegen Mierlo ter voorbereiding op de lentecompetitie. Dit gaat gebeuren op zaterdag 3 maart 2018.
Deze wedstrijden staan inmiddels ook in het wedstrijdschema op onze website met daarbij vermeld welke teams moeten fluiten. De betreffende teams zullen hierover nog nader worden geïnformeer...

Technische Commissie
21-7

Speeldagen KNHB 2017 - 2018

Nieuws afbeelding In de bijlage de concept speeldagenkalender voor alle wedstrijden voor het gehele seizoen 2017 - 2018 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's voor (1) de jeugdcompetitie, (2) de senioren- en veteranencompetitie en (3) de bondscompetitie voor Heren 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Renske Kroft