header-mhcv.jpg
Technische Commissie
28-6

Keeperstraining

Nieuws afbeelding
In het nieuwe seizoen zullen er wederom keeperstrainingen worden aangeboden aan alle keepers van MHCV.
Net als afgelopen jaar zal dit gebeuren onder de enthousiaste leiding van Leon Jansen en Chantal Smits op basis van de  http://www.drijvergoalieacademy.com/
Hiervoor is veld 3 op vrijd...

Technische Commissie
8-6

gezocht: lid seniorencommissie!

Nieuws afbeelding Gezocht: lid seniorencommissie!
Afgelopen jaar is er een start gemaakt met een nieuwe seniorencommissie. Roel Kousemaker heeft veel energie gestoken in het coördineren ten behoeve van de seniorenteams. Gezien de andere werkzaamheden van Roel voor de club (o.a. voorzitter businessclub) heeft Roel ervoor moeten kiezen om zijn functie binnen de seniorencommissie neer te leggen.
...

Technische Commissie
24-6

Teamindeling 2018-2019

Wij zijn, als Juniorencommissie, de afgelopen maanden zeer actief geweest met het maken van de teamindelingen van de junioren voor het hockeyseizoen 2018-2019.
Jullie hebben even moeten wachten maar vanaf vandaag staat de teamindeling op de MHCV-site!
We hebben een indeling gemaakt op basis van selectie, leeftijd, en sociale aspecten. 

Wi...

Technische Commissie
29-5

Wijziging competitiestructuur C- en

Nieuws afbeelding Met ingang van seizoen 2018 – 2019 gaat er voor de C- en D-jeugd het een en ander veranderen! We willen jullie hier tijdig over informeren, zodat we met z’n allen goed voorbereid het nieuwe seizoen in kunnen gaan.
In de bijlage zijn diverse documenten samengevoegd tot één geheel. Op de website van de KNHB  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/support-ver...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Anne van Swaay