header-mhcv.jpg
Technische Commissie
16-10

Invloed van het coronavirus op de c

Nieuws afbeelding Zoals jullie allemaal weten, is de competitie helaas stilgelegd tot en met woensdag 11 november. De KNHB heeft nu wat meer tijd om de poule indelingen te maken voor de jeugd en daarom zal er op dit moment nog niks gepubliceerd worden. De verwachting is dat in week 44 de wedstrijden worden gepubliceerd, maar dit is mede afhankelijk van de persconferentie op dinsdag 27 oktober 2020.
De K...

Technische Commissie
17-8

Speeldagenkalender 2020 - 2021

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2020 - 2021 inclusief de speeldata van het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bonds- en bekercompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Technische Commissie
22-8

Corona: hier moet je op letten als

Nieuws afbeelding De KNHB plaatst zodra nodig updates met maatregelen en aanbevelingen voor het spelen van wedstrijden. 
In dit artikel https://hockey.nl/nieuws/de-sport/corona-hier-moet-je-op-letten-als-je-een-wedstrijd-speelt/de belangrijkste regels op een rij.
Wil je alle in en outs weten, raadpleeg dan de Q en A op https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/hockeycompetitie-en-cor...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor