header-mhcv.jpg
Technische Commissie
11-6

Teamindeling Junioren seizoen 2021-

De Juniorencommissie heeft de afgelopen weken, na de voorspeeltrainingen bij meisjes D-C-B, hard gewerkt aan een passende teamindeling voor alle junioren en jongste jeugd, voor het seizoen 2021-2022. De open selecties voor Dames 1 zijn nu nog lopende. Aangezien de resultaten hiervan mogelijk ook nog van invloed zijn op de teamindeling van de junioren, kunnen wij de teamindeling helaas nog niet be...

Technische Commissie
26-5

Open Selectie Dames 1

Open selectie Dames 1 seizoen 2021-2022
Graag willen we een toelichting geven op de selectie procedure MHCV Dames 1 2021-2022.

Het team van MHCV Dames 1 van afgelopenseizoen zal in een bijna ongewijzigde samenstelling starten aan het nieuwe seizoen. Vanuit het huidige Dames 1 gaan er 11 meiden door.
Ons doel is om met 16 volledig Dames 1 waardige speelst...

Technische Commissie
25-3

Spelen van oefenwedstrijden

Nieuws afbeelding Helaas mogen er momenteel geen competitiewedstrijden gespeeld worden. MHCV is blij om te zien dat vele teams, coaches en managers het initiatief nemen om onderling oefenwedstrijden te spelen. Voor de volledigheid en duidelijkheid melden we dat je voor de reservering van een veld (voor wedstrijd of extra training) een mail dient te sturen naar onze wedstrijdsecretaris Catherine Kroon via [email protected]

Technische Commissie
17-8

Speeldagenkalender 2020 - 2021

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2020 - 2021 inclusief de speeldata van het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bonds- en bekercompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Lotte Scharn