header-mhcv.jpg
Technische Commissie
10-3

Keeperstraining

Nieuws afbeelding De keeperstrainingen zijn weer begonnen, elke vrijdag volgens onderstaande planning.
De E-jeugd start om 18.15 uur. Speciaal voor de keepers uit de E-jeugd die de volgende dag mogen keepen zodat ze weten hoe het voelt om in het doel te staan.
De D- en C- keepers starten om 18.30 uur. Zorg ervoor dat je bij aanvang van de training aangekleed klaar staat vo...

Technische Commissie
22-2

Wanneer wordt een wedstrijd afgelas

Nieuws afbeelding Het wedstrijdsecretariaat van MHCV volgt het weerbericht en probeert op een zo vroeg mogelijk tijdstip tot een beslissing te komen. Bij voorspelde vorst en/of sneeuw proberen we meestal de avond voor de wedstrijddag een beslissing te nemen voor de wedstrijden die vroeg beginnen. Na de beslissing publiceren we direct op onze website en ontvangen de betreffende teams een automatisch geg...

Technische Commissie
19-1

Jeugd Sport Kennismakingsdagen 2019

Nieuws afbeelding Ieder jaar worden in Venray de JeugdSportKennismakingsdagen georganiseerd; een vrijblijvende manier voor de jeugd van Venray om kennis te maken met een sport. MHCV doet al jaren enthousiast mee aan dit sportieve project. Begin januari zijn op de basisscholen de boekjes voor de JSK-dagen uitgedeeld. Door een technische fout, staat MHCV helaas niet in het boekje. De Juniorencommissie wil d...

Technische Commissie
3-1

Handleiding nieuwe DWF

Nieuws afbeelding Met ingang van 1 januari 2019 werken we met een nieuw digitaal wedstrijdformulier (DWF). Hieronder tref je de handleiding aan voor zowel scheidsrechters als teambegeleiders ...

Technische Commissie
20-12

KNHB-basisopleiding Training geven

Nieuws afbeelding In samenwerking met de de KNHB bieden wij in 2019 de mogelijkheid om de basisopleiding Training geven en Coachen te volgen bij MHC Venray. Deze opleiding bestaat uit 3 workshops met de volgende thema's:


De 1e avond heeft reeds plaatsgevonden. De data van de 2e en 3e avond worden nog bekend gemaakt.  Elke avond aanvang 19.00 uur.

Aanmeld...

Technische Commissie
4-9

Speelgerechtigdheid seizoen 2018 -

Nieuws afbeelding Door de KNHB zijn dit seizoen wederom duidelijke richtlijnen afgeven over de speelgerechtigdheid in andere teams. Dit geldt zowel voor junioren als senioren.

In de bijlage de complete uitleg. Nog vragen?

Bel of mail met een van de TC-leden voor meer informatie....

Technische Commissie
18-7

Speeldagenkalender 2018 - 2019

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2018 - 2019 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bondscompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Stan Bakens
Seth Hirdes
Raul Ribas da Costa