header-mhcv.jpg
Bestuur
8-8

Kledinglijn MHCV

Voor als je nieuwe kleding nodig hebt:
Afgelopen jaar is er door de kledingcommissie de kledinglijn voor MHCV samengesteld, zodat er meer uniformiteit komt. Hierdoor voorkomen we een wirwar van verschillende kleding en zorgen we voor een professionele uitstraling van onze club. In overleg met Sport2000 heeft de kledingcommissie gekozen voor de nieuwe lijn hoodies, jacks en...

Technische Commissie
28-6

Keeperstraining

Nieuws afbeelding
In het nieuwe seizoen zullen er wederom keeperstrainingen worden aangeboden aan alle keepers van MHCV.
Net als afgelopen jaar zal dit gebeuren onder de enthousiaste leiding van Leon Jansen en Chantal Smits op basis van de  http://www.drijvergoalieacademy.com/
Hiervoor is veld 3 op vrijd...

Algemeen
4-8

Speciale korting Sport2000

Nieuws afbeelding Beste Leden,
Om weer goed aan de slag te kunnen in het nieuwe seizoen heeft Sport2000 een speciale kortingsactie. Op vertoon van de kortingsbon krijg je 20% korting op alle hockey artikelen. Dus als je nog een nieuwe stick, tas of iets anders nodig hebt dan komt dat goed van pas.
Tot in de winkel in Venray.
Namens Sport2000
...

Technische Commissie
18-7

Speeldagenkalender 2018 - 2019

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2018 - 2019 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bondscompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Trainingen
4-6

Trainers gezocht!

Nieuws afbeelding Het seizoen 2017 - 2018 is afgelopen. Inmiddels is er een nieuw trainingsschema opgesteld voor 2018 -2019, hiervoor zijn we druk op zoek naar trainers voor alle jeugdteams.
Heb je zin en tijd om volgend jaar een team te gaan trainen, alleen of samen met iemand anders of wil je als assistent trainer helpen bij de Jongste Jeugd, meld je dan aan via onderstaand mailadres.
...

Technische Commissie
29-5

Wijziging competitiestructuur C- en

Nieuws afbeelding Met ingang van seizoen 2018 – 2019 gaat er voor de C- en D-jeugd het een en ander veranderen! We willen jullie hier tijdig over informeren, zodat we met z’n allen goed voorbereid het nieuwe seizoen in kunnen gaan.
In de bijlage zijn diverse documenten samengevoegd tot één geheel. Op de website van de KNHB  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/support-ver...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Mathijs Stevens
Yfke Troisfontaine