header-mhcv.jpg
Algemeen
2-9

Nieuwe maatregelen MHCV!

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,
Komend weekend start de competitie. Zoals eerder is aangegeven, kunnen er regelmatig aanpassingen plaatsvinden binnen het nieuwe normaal op onze club.
In de bijlage ‘Corona protocol update MHCV’ staan de regels opgesomd die op dit moment gelden. Belangrijk om te weten is dat, in tegenstelling tot eerdere berichten, de kleedlokalen gesloten zijn. Omkleden ...

Bestuur
18-8

Veelbelovende samenwerking met hock

Hockeyclub Venray start veelbelovende samenwerking met hockeyspecialist Sportpunt.
Met trots mogen wij melden dat wij een veelbelovende samenwerking starten met hockeyspecialist Sportpunt Deurne & Someren. Wij spraken hierover met Wouter Born, voorzitter van de sponsorcommissie.
Een betrokken specialist"Met ingang van seizoen 2020-2021 wordt Sportpunt onze clubleverancier...

Technische Commissie
17-8

Speeldagenkalender 2020 - 2021

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2020 - 2021 inclusief de speeldata van het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bonds- en bekercompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Algemeen
11-8

Nieuwsflash augustus 2020

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,
Allemaal weer uitgerust van vakantie terug? Mooi zo want vanaf maandag 17 augustus starten de trainingen weer en gaat het nieuwe hockeyseizoen beginnen! Een seizoen waar we met zijn allen naar hebben uitgekeken. Samen met al onze leden, vrijwilligers en sponsoren hebben we het voor elkaar gekregen dat we het seizoen weer goed kunnen starten. Onze dank hiervoor! <...

Algemeen
20-9

Gratis proeflessen hockey!

Nieuws afbeelding Kom je ook hockeyen?

Aanstaande woensdag van 17.00-18.00 uur kun je weer meedoen aan een gratis proeftraining. Neem ook een vriendje of vriendinnetje mee!
Geef je op door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van je naam en leeftijd. 
Tot kijk bij MHCV!
Saskia Manders voorzitter juniorencommissie MHCV ...

Zaalhockey
24-8

Deelname zaalhockey winter 2020 - 2

Nieuws afbeelding Net als voorgaande jaren zal er de komende winterperiode weer in de zaal gespeeld worden. De seniorenteams (H1 - D1 - D2 - DJ1), alle jeugd 11-tallen en de 8-tallen spelen competitie en daarnaast trainen de 6-tallen in de zaal. Helaas kunnen wij pas eind november informatie verstrekken over de planning van de trainingen en wedstrijden.
Alle speelsters/spelers van de voornoemde teams ...

Technische Commissie
22-8

Corona: hier moet je op letten als

Nieuws afbeelding De meeste teams zijn de voorbereidingen op het nieuwe hockeyseizoen gestart en gaan (oefen-)wedstrijden spelen. Dat is fijn, maar door het coronavirus is zeker nog niet alles bij het oude. De KNHB heeft een update geplaatst met een aantal extra maatregelen en aanbevelingen voor het spelen van wedstrijden. 
In dit artikel https://hockey.nl/nieuws/de-sport/corona-hier-moet-je-op-lett...

Algemeen
21-4

Invulling functie Voorzitter TC

Nieuws afbeelding Beste leden,
De afgelopen periode heeft de initiatiefgroep veel tijd en effort gestoken in de zoektocht naar een voorzitter voor MHCV en een voorzitter voor de Technische Commissie (TC). Er zijn zeer veel goede en waardevolle gesprekken geweest. Helaas heeft dat echter (nog) niet een invulling van deze twee functies teweeggebracht. Aangezien het momenteel zeer gewenst en noodzakelijk ...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Imme Coppus
Max Volleberg