header-mhcv.jpg
Bestuur
23-8

HockeyWerkt begint bij MHCV

Nieuws afbeelding In de Nieuwsflash zijn de trainingen al aangekondigd van HockeyWerkt. Maar HockeyWerkt biedt nog meer aan.  Naast de reguliere trainingen is het mogelijk om met HW Masters extra lessen te volgen om nog wat beter te worden.  En voor de allerjongsten (3,5 - 6 jaar) organiseren ze Kabouterhockey, om de eerste ervaringen met hockey op te doen.
In de bijlage staat nog wat ...

Scheidsrechterscommissie
16-8

Aanpassingen spelregels per 1 augus

Nieuws afbeelding 2x 35 minuten wordt 4x 17,5 minuten.
De FIH laat haar wedstrijden spelen in vier kwarten van 15 minuten. Internationaal wordt tevens gewerkt met tijdstops voorafgaand aan het spelen van de strafcorner. Om de zuivere speeltijd gelijk te houden, kiest de KNHB voor de variant van vier kwarten van 17 ½ minuut. Door deze regelwijzigingen worden de tijden waarbinnen wedstrijden...

Trainingen
12-7

Trainingsschema 2019 - 2020

Nieuws afbeelding Het (voorlopige) trainingsschema voor het nieuwe seizoen staat online. Kies het trainingsschema op onze website en wissel daarna van Zomerstop naar het Hoofdschema . Wijzigingen zijn de komende periode niet uitgesloten en zelfs nog na de start van de competitie. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken.
De trainingen starten voor alle teams op maandag 26 augustus. ...

Keepers
22-8

Keeperstrainingen 2019 - 2020.

Nieuws afbeelding Elke vrijdag is er keeperstraining volgens het Drijvers Goalie Academy (DGA) systeem.
Je traint samen met gemotiveerde keepers. Dat betekent veel enthousiaste goalies onder elkaar! Je kunt niet alleen veel leren van de trainers, maar ook van elkaar.
Alle training zijn volgens het DGA systeem, de opleidingsfilosofie die Martijn in de afgelopen ...

Technische Commissie
12-8

Speeldagenkalender 2019 - 2020

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2019 - 2020 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bonds- en bekercompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Technische Commissie
13-7

Coachavond 2 september - info start

Nieuws afbeelding Vlak voor aanvang van de competitie, op maandag 2 september een informatieavond in het clubhuis voor alle coaches. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u onder andere over:
> laatste info vanuit de jeugdcommissie. > hoe werkt het DWF? > taakverdeling coach en manager. > team, coach en clubevenementen. > wat zijn de afspraken met HockeyWerkt? > werke...

Technische Commissie
29-6

Oefenwedstrijden jeugdteams 31 augu

Nieuws afbeelding Net als voorgaande jaren is tezamen met de hockeyclubs in Mierlo, Bakel en Asten voor alle jeugdteams een oefenwedstrijd afgesproken ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, deze wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 31 augustus 2019. Het definitieve programma is opgenomen in het wedstrijdprogramma en staat in Lisa.
LET OP!! er zijn de laatste week enkele kleine wijzigingen aan...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Rens Kessels