header-mhcv.jpg
Technische Commissie
3-1

Handleiding nieuwe DWF

Nieuws afbeelding Met ingang van 1 januari 2019 werken we met een nieuw digitaal wedstrijdformulier (DWF). Hieronder tref je de handleiding aan voor zowel scheidsrechters als teambegeleiders ...

Technische Commissie
20-12

KNHB-basisopleiding Training geven

Nieuws afbeelding In samenwerking met de de KNHB bieden wij in 2019 de mogelijkheid om de basisopleiding Training geven en Coachen te volgen bij MHC Venray. Deze opleiding bestaat uit 3 workshops met de volgende thema's:


De 1e avond staat gepland op maandag 21 januari 2019 van 19:00 tot 21:30 uur.
Aanmelden is nog steeds mogelijk.


Bijeen...

Technische Commissie
19-1

JeugdSportKennismakingsdagen

Ieder jaar worden in Venray de JeugdSportKennismakingsdagen georganiseerd; een vrijblijvende manier voor de jeugd van Venray om kennis te maken met een sport. MHCV doet al jaren enthousiast mee aan dit sportieve project. Begin januari zijn op de basisscholen de boekjes voor de JSK-dagen uitgedeeld. Door een technische fout, staat MHCV helaas niet in het boekje. De Juniorencommissie wil d...

Technische Commissie
14-1

HockeyPraktijk introduceert HockeyF

Nieuws afbeelding HockeyPraktijk introduceert HockeyFood.
HockeyFood is een nieuw onlinevideo platform in de LISA ClubApp. HockeyFood fungeert als de plek voor leuke, interessante en vooral leerzame video’s en legt de focus op het nog beter maken van coaches. Maar, er is ook genoeg video content voor TC, trainers en spelers.
HockeyFood kan je vanaf nu vinden onder de knop ‘meer’...

Technische Commissie
4-9

Speelgerechtigdheid seizoen 2018 -

Nieuws afbeelding Door de KNHB zijn dit seizoen wederom duidelijke richtlijnen afgeven over de speelgerechtigdheid in andere teams. Dit geldt zowel voor junioren als senioren.

In de bijlage de complete uitleg. Nog vragen?

Bel of mail met een van de TC-leden voor meer informatie....

Technische Commissie
18-7

Speeldagenkalender 2018 - 2019

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2018 - 2019 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bondscompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Mees Leijssen