header-mhcv.jpg
Bestuur
16-10

Wijziging programma: Opening Clubhu

Nieuws afbeelding Op zaterdag 20 oktober is de officiƫle opening van ons nieuwe clubhuis. Vanaf 14:00 uur begint het programma, zie ook de bijlage in dit bericht.
14:30 uur: Oud international Rob Reckers gaat samen met een aantal Heren 1 spelers van Den Bosch en onze eigen Dames 1 de clinic en het testcenter voor de jeugd begeleiden.
16:00 uur: Meteen na de clinic kun je aanschuiven...

Trainingen
4-10

Trainingen herfstvakantie.

Nieuws afbeelding Tijdens de herfstvakantie (15 tot en met 19 oktober) wordt er niet getraind tenzij anders afgesproken met de trainer.
...

Bestuur
12-10

Regenboogband aanvoerder H1 en D1

Nieuws afbeelding De aanvoerders van Dames 1 en Heren 1 dragen zondag 14 oktober als aanvoerdersband de regenboogband. Dit is een initiatief van de KNHB die hiermee de boodschap meegeeft dat hockey leuker en sterker is als we iedereen insluiten. Ongeacht leeftijd, afkomst, seksuele voorkeur of geslacht. Kortom, hockey voor allen. Door de regenboogbanden te dragen steunen we gezamenlijk alle hockeyers, sche...

Barcommissie
9-10

Wij zoeken extra barhoofden!

Nieuws afbeelding Wij zijn met spoed op zoek naar enthousiaste barhoofden, voor vrijdagavond, zaterdag en zondag.
De nieuwe accommodatie is inmiddels een aantal weken in gebruik en het is er gezellig druk. Om alle diensten geregeld te krijgen, hebben we met spoed nieuwe medewerkers nodig achter de bar.
Je hebt er een prachtig zicht op de velden, dus bent ook op deze manier zeer betrok...

Technische Commissie
4-9

Speelgerechtigdheid seizoen 2018 -

Nieuws afbeelding Door de KNHB zijn dit seizoen wederom duidelijke richtlijnen afgeven over de speelgerechtigdheid in andere teams. Dit geldt zowel voor junioren als senioren.

In de bijlage de complete uitleg. Nog vragen?

Bel of mail met een van de TC-leden voor meer informatie....

Technische Commissie
18-7

Speeldagenkalender 2018 - 2019

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2018 - 2019 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bondscompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor