header-mhcv.jpg
Bestuur
27-1

Covid-19 update

Nieuws afbeelding Update Corona-maatregelen MHCV
 
Beste leden,
 
Met het instellen van de avondklok en het aanscherpen van diverse maatregelen door de overheid,  hebben we ons als COVID-team afgevraagd of we nog aanpassingen moeten doen op de huidige situatie. De situatie op dit moment:
a.       De vrees voor uit...

Bestuur
18-1

Vacature secretaris

Nieuws afbeelding Vacature secretaris MHCV
Het bestuur is naarstig op zoek naar iemand die het bestuur wil gaan ondersteunen in de functie van secretaris. Het bestuur bestaat nu uit 3 personen, een erg kleine en smalle bezetting om alle werkzaamheden naar behoren te verrichten.
Naast de werkzaamheden die bij die functie horen, vindt het zittende bestuur het bijzonder belangrijk dat de man ...

Algemeen
3-10

Vrienden van MHCV

Beste vrienden van MHCV 🟢🟠,

De afgelopen jaren hebben we samen onze hockeyclub zichtbaar zien opbloeien. Veel enthousiaste leden, veel hard werkende vrijwilligers, een prachtig nieuw clubhuis en een uitstekend presterend H1 en D1!
Wij willen alle vrienden van onze vereniging nog meer binden en betrekken. Daarom introduceren wij de ‘Vrienden van MHCV’! 

Technische Commissie
17-8

Speeldagenkalender 2020 - 2021

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2020 - 2021 inclusief de speeldata van het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bonds- en bekercompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Technische Commissie
18-12

Update veldhockeycompetities seizoe

Nieuws afbeelding De lockdown is verlengd tot 9 februari 2021. Omdat er nog veel onzekerheid is over de komende weken en de verwachtingen voor de heel korte termijn niet positief zijn heeft de KNHB ervoor gekozen om op dit moment nog geen detailscenarios's te publiceren over wanneer de competities hervat kunnen worden en in welke formats. Zodra er meer zicht is op hervatting zal dit door de KNHB met de clubs gedeel...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Jasper Moerkens
Lynn de Vos