header-mhcv.jpg
Technische Commissie
7-2

Hervatting veldtrainingen

Nieuws afbeelding Op 10 maart 2018 start de Lentecompetitie. Binnenkort gaan we weer van start met de veldtrainingen. Gezien de vele werkzaamheden die momenteel op de club plaatsvinden en omdat het hekwerk op veld 1 nog gerepareerd moet worden, starten de trainingen op maandag 26 februari . Eerder starten is alleen mogelijk in overleg en onder begeleiding van je trainer.

In de winterperiode is bekeken...

Technische Commissie
25-1

Voorbereiding Lente-competitie

Nieuws afbeelding Vanaf 10 maart gaan alle teams weer het veld op. De KNHB heeft onlangs de voorlopige herindeling voor de jeugdteams bekend gemaakt. Dit is gebeurd op basis van de behaalde resultaten in de herfstcompetitie. De indeling zal op 8 februari 2018 definitief zijn en in de dagen daarna zal het speelschema worden gepubliceerd. Direct daarna starten wij met het invoeren van de aanvangstijden en de arbitrag...

Bestuur
25-8

Kledinglijn MHCV


Vanuit het bestuur hebben we aan de kledingcommissie gevraagd om een kledinglijn samen te stellen zodat er meer uniformiteit komt. Hierdoor voorkomen we een wirwar van verschillende kleding en zorgen we voor een professionele uitstraling van onze club. In overleg met Sport2000 heeft de kledingcommissie gekozen voor de nieuwe lijn hoodies, jacks en broeken van Reece. Er wordt een onderscheid...

Technische Commissie
25-1

Oefenwedstrijden Venray - Mierlo

Nieuws afbeelding Net als in de voorbereiding in september 2017 zullen vrijwel alle jeugdteams weer oefenwedstrijden spelen tegen Mierlo ter voorbereiding op de lentecompetitie. Dit gaat gebeuren op zaterdag 3 maart 2018.
Deze wedstrijden staan inmiddels ook in het wedstrijdschema op onze website met daarbij vermeld welke teams moeten fluiten. De betreffende teams zullen hierover nog nader worden geïnformeer...

Keepers
5-9

Keeperstrainingen

Nieuws afbeelding KEEPERSTRAINING MHCV 2017/2018
Elke vrijdag is er keeperstraining volgens het Drijvers Goalie Academy systeem.
Je traint samen met gemotiveerde keepers. Dat betekent veel enthousiaste goalies onder elkaar! Je kunt niet alleen veel leren van de trainers, maar ook van elkaar.
Alle training zijn volgens het Drijver Goalie System, de...

Coaches
15-8

Speelgerechtigdheid 2017 - 2018

Nieuws afbeelding
In de bijlage de regels speelgerechtigdheid voor het seizoen 2017 - 2018. Zijn er vragen? Neem dan contact op met een van de TC-leden van onze club.
...

Technische Commissie
21-7

Speeldagen KNHB 2017 - 2018

Nieuws afbeelding In de bijlage de concept speeldagenkalender voor alle wedstrijden voor het gehele seizoen 2017 - 2018 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's voor (1) de jeugdcompetitie, (2) de senioren- en veteranencompetitie en (3) de bondscompetitie voor Heren 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Renske Kroft