header-mhcv.jpg
Algemeen
25-10

Breng jouw stem uit!

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,


Vandaag is de laatste dag dat jij je stem kunt uitbrengen via de Rabobank Club Support-actie. Heb je nog niet jouw stem uitgebracht? Doe dat dan nu nog even. Met jouw stem kunnen alle leden, trainers, ouders en andere bezoekers van MHCV blijven genieten van de prachtige hockeysport en de gezellige momenten op de club.


Algemeen
20-10

Clinic A- en B-jeugd

Nieuws afbeelding Beste A- en B- jeugd, 
Aanstaande zaterdag is er een fantastische clinic voor de E, D en C jeugd georganiseerd door Dames1. 
De overige senioren van MHCV vinden het natuurlijk ook  belangrijk dat ook jullie een clinic krijgen. Daarom is er voor de A- en B-jeugd een unieke 'Clinic of the Legends:
aanstaande zondag 25 oktober van 10.00 tot 12.00 uur ...

Technische Commissie
16-10

Invloed van het coronavirus op de c

Nieuws afbeelding Zoals jullie allemaal weten, is de competitie helaas stilgelegd tot en met woensdag 11 november. De KNHB heeft nu wat meer tijd om de poule indelingen te maken voor de jeugd en daarom zal er op dit moment nog niks gepubliceerd worden. De verwachting is dat in week 44 de wedstrijden worden gepubliceerd, maar dit is mede afhankelijk van de persconferentie op dinsdag 27 oktober 2020.
De K...

Algemeen
3-10

Vrienden van MHCV

Beste vrienden van MHCV 🟢🟠,

De afgelopen jaren hebben we samen onze hockeyclub zichtbaar zien opbloeien. Veel enthousiaste leden, veel hard werkende vrijwilligers, een prachtig nieuw clubhuis en een uitstekend presterend H1 en D1!
Wij willen alle vrienden van onze vereniging nog meer binden en betrekken. Daarom introduceren wij de ‘Vrienden van MHCV’! 

Technische Commissie
17-8

Speeldagenkalender 2020 - 2021

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2020 - 2021 inclusief de speeldata van het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bonds- en bekercompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Algemeen
4-10

Nieuwsflash oktober 2020

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,


We zijn blij dat onze leden nog mogen blijven hockeyen, ook al mag er nu even geen publiek bij de wedstrijden en trainingen aanwezig zijn. Bedankt voor jullie begrip en medewerking hierbij. 


Hieronder lees je onder andere wat de nieuwe maatregelen van 28 september in het kort zijn.
En wat lees je verder in deze Nieuws...

Algemeen
30-9

Studentenlidmaatschap 2020-2021

Nieuws afbeelding Beste leden,
Eind vorig seizoen heeft de TC een studentenlidmaatschap geadviseerd aan het bestuur. Voor veel studenten blijkt de contributie te hoog om zelf te betalen. In de ALV van 22 juni 2020 is het studentenlidmaatschap als pilot voor het seizoen 2020-2021 unaniem goedgekeurd onder de voorwaarden die vanuit de TC als advies zijn gegeven. Studenten die voldoen aan de randv...

Algemeen
20-9

Gratis proeflessen hockey!

Nieuws afbeelding Kom je ook hockeyen?

Aanstaande woensdag van 17.00-18.00 uur kun je weer meedoen aan een gratis proeftraining. Neem ook een vriendje of vriendinnetje mee!
Geef je op door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van je naam en leeftijd. 
Tot kijk bij MHCV!
Saskia Manders voorzitter juniorencommissie MHCV ...

Technische Commissie
22-8

Corona: hier moet je op letten als

Nieuws afbeelding De KNHB plaatst zodra nodig updates met maatregelen en aanbevelingen voor het spelen van wedstrijden. 
In dit artikel https://hockey.nl/nieuws/de-sport/corona-hier-moet-je-op-letten-als-je-een-wedstrijd-speelt/de belangrijkste regels op een rij.
Wil je alle in en outs weten, raadpleeg dan de Q en A op https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/hockeycompetitie-en-cor...

Algemeen
21-4

Invulling functie Voorzitter TC

Nieuws afbeelding Beste leden,
De afgelopen periode heeft de initiatiefgroep veel tijd en effort gestoken in de zoektocht naar een voorzitter voor MHCV en een voorzitter voor de Technische Commissie (TC). Er zijn zeer veel goede en waardevolle gesprekken geweest. Helaas heeft dat echter (nog) niet een invulling van deze twee functies teweeggebracht. Aangezien het momenteel zeer gewenst en noodzakelijk ...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor