header-mhcv.jpg
Dames 1
5-4

5 x 5 toernooi voor A jeugd en seni

Nieuws afbeelding 18 april a.s. is er een leuk 5 x 5 toernooi voor A-jeugd en senioren t/m 26 jaar. 
Iedereen kan meedoen? Het worden gemengde teams, dus je hoeft je niet met een team op te geven. 
Het toernooi begint om 13 uur en het wordt een gezellige middag. Eindelijk weer eens samen hockeyen, wie heeft daar geen zin in? 
Geef je snel op per mail bij [email protected]

Algemeen
8-2

Voorzitter bij hockey.nl

Nieuws afbeelding MHCV voorzitter bij Hockey.nl
Vorige week is door Hockey.nl een leuk item gemaakt over onze eigen MHCV door Hockey.nl. In het 4 minuten durende filmpje vertelt Roger Sevenheck hoe onze club in deze bizarre corona-periode probeert allerlei activiteiten te ontplooien om toch nog iets te kunnen betekenen voor onze leden. De moeite waard om eens te bekijken. Klik op onderstaande link &n...

Technische Commissie
25-3

Spelen van oefenwedstrijden

Nieuws afbeelding Helaas mogen er momenteel geen competitiewedstrijden gespeeld worden. MHCV is blij om te zien dat vele teams, coaches en managers het initiatief nemen om onderling oefenwedstrijden te spelen. Voor de volledigheid en duidelijkheid melden we dat je voor de reservering van een veld (voor wedstrijd of extra training) een mail dient te sturen naar onze wedstrijdsecretaris Catherine Kroon via [email protected]

Technische Commissie
1-3

Competitie seizoen 2020-2021 nog ni

Nieuws afbeelding Inmiddels hebben we al een jaar te maken met het coronavirus. De impact van de pandemie is groot, ook op onze sport. Helaas zitten we nog steeds in een lockdown die competitie spelen nog niet mogelijk maakt. De KNHB en alle verenigingen doen er alles aan om iedereen weer te kunnen laten genieten van hockey!

Gelukkig mogen van 3 maart as. ook hockeyers van 18 t/m 26 jaar weer...

Technische Commissie
17-8

Speeldagenkalender 2020 - 2021

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2020 - 2021 inclusief de speeldata van het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bonds- en bekercompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Sophie Dorren
Stijn van Glabbeek
Desirée van Haren
Norbert Poels