header-mhcv.jpg
Algemeen
23-11

ALV 25 november

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,
Woensdag 25 november vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. Deze keer online via videoconferencing.
Onderstaande teksten zijn zichtbaar na inloggen onder Documenten:
- agenda
- notulen vorige ALV
- begroting 2019-2020 eindstand
- stand van zaken begroting 2020-2021
- de leeswijzer
 
Iedereen die aan deze ALV...

Trainingen
22-11

Extra wintertraining jeugd

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,
De KNHB heeft onlangs gemeld dat, vanwege de Corona-maatregelen de zaalhockey- en midwintercompetitie niet doorgaan. Het bestuur en de TC van MHCV willen toch graag de juniorleden extra wintertraining aanbieden zodat zij kunnen blijven hockeyen. Dit houdt in dat je als juniorlid (t/m A) 10 weken lang 1x per week training krijgt. De eerste training start in...

Algemeen
22-11

Mondkapjes MHCV

Nieuws afbeelding Beste leden, coaches en ouders
 
#Samen sterk, dat is ook het motto van MHCV. Daarom vinden wij het van belang dat iedereen gezond blijft. Vanaf 1 december zijn de mondkapjes nóg meer verplicht om te dragen in openbare ruimtes en op drukke plaatsen. Om hierop in te spelen, heeft de sponsorcommissie zich ingezet om twee modellen MHCV-mondkapjes te produceren. Zie de twee so...

Algemeen
8-11

Nieuwe maatregelen Corona d.d. 4 no

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,

De KNHB heeft kennisgenomen van de persconferentie van de overheid op dinsdag 3 november waarin een tijdelijke verzwaring van de maatregelen is gemeld.
Hieronder zijn de hoofdlijnen van de maatregelen met betrekking tot de hockeysport en de competitie te vinden.
-Tot en met half december kan er géén competitie worden gespeel...

Algemeen
25-10

Breng jouw stem uit!

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,


Vandaag is de laatste dag dat jij je stem kunt uitbrengen via de Rabobank Club Support-actie. Heb je nog niet jouw stem uitgebracht? Doe dat dan nu nog even. Met jouw stem kunnen alle leden, trainers, ouders en andere bezoekers van MHCV blijven genieten van de prachtige hockeysport en de gezellige momenten op de club.


Algemeen
3-10

Vrienden van MHCV

Beste vrienden van MHCV 🟢🟠,

De afgelopen jaren hebben we samen onze hockeyclub zichtbaar zien opbloeien. Veel enthousiaste leden, veel hard werkende vrijwilligers, een prachtig nieuw clubhuis en een uitstekend presterend H1 en D1!
Wij willen alle vrienden van onze vereniging nog meer binden en betrekken. Daarom introduceren wij de ‘Vrienden van MHCV’! 

Technische Commissie
17-8

Speeldagenkalender 2020 - 2021

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2020 - 2021 inclusief de speeldata van het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bonds- en bekercompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Technische Commissie
22-8

Corona: hier moet je op letten als

Nieuws afbeelding De KNHB plaatst zodra nodig updates met maatregelen en aanbevelingen voor het spelen van wedstrijden. 
In dit artikel https://hockey.nl/nieuws/de-sport/corona-hier-moet-je-op-letten-als-je-een-wedstrijd-speelt/de belangrijkste regels op een rij.
Wil je alle in en outs weten, raadpleeg dan de Q en A op https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/hockeycompetitie-en-cor...

Algemeen
21-4

Invulling functie Voorzitter TC

Nieuws afbeelding Beste leden,
De afgelopen periode heeft de initiatiefgroep veel tijd en effort gestoken in de zoektocht naar een voorzitter voor MHCV en een voorzitter voor de Technische Commissie (TC). Er zijn zeer veel goede en waardevolle gesprekken geweest. Helaas heeft dat echter (nog) niet een invulling van deze twee functies teweeggebracht. Aangezien het momenteel zeer gewenst en noodzakelijk ...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Sam van der Hart