header-mhcv.jpg
Algemeen Oktober
5

Stem op MHCV!

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders,

Vanaf vandaag, 5 oktober, kun jij je stem uitbrengen zodat alle leden, trainers, ouders en andere bezoekers van MHCV kunnen blijven genieten van de prachtige hockeysport en de gezellige momenten op de club.

Jaarlijks stelt Rabobank Noord-Limburg een deel van hun winst beschikbaar ter ondersteuning van het verenigingsleven in de regio. Dit doen ze onder andere via de Rabo ClubSupport. Ben je lid van Rabobank? Dan kun je tijdens de ClubSupport Campagne stemmen op MHCV! Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger de bijdrage is die door de Rabobank aan ons wordt gedoneerd.

Wat is dit jaar ons doel?
MHCV hecht veel waarde aan haar leden en aan haar eigen trainers. Door de trainers te ondersteunen bij de werkzaamheden krijgen onze leden een goede training. De bijdrage zal onder andere worden besteed aan de aanschaf van genoeg en goede hockeyballen en ballenkratten. Daarnaast is een trainersoutfit wenselijk zodat een trainer duidelijk herkenbaar is voor de leden en ouders. Ook is veld 2 aan vernieuwing toe en is een bijdrage daaraan ook zeer welkom.

Hoe werkt het precies?
Tot en met 25 oktober kunnen leden van de Rabobank stemmen. Let op: een rekening bij de Rabobank wil nog niet zeggen dat je lid bent. Meer informatie hierover, en antwoorden op enkele vragen, zijn te vinden op de site van de Rabobank: www.rabobank.nl/clubsupport. De Rabobank stelt 200.000 euro beschikbaar voor verenigingen die bankieren bij de Rabobank. Hoe meer stemmen, hoe meer geld voor onze club. In november is de finale en wordt bekend hoeveel geld onze club van de Rabobank krijgt om te investeren.

Hoe kan ik stemmen als ik Rabobank-lid ben?
Door in te loggen in de app of op de Rabobank site en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
Ben je nog geen Rabobank lid? Word dit dan gratis via de Rabo app of de website www.rabobank.nl

Wat kun jij doen?
.Stemmen via de Rabo app of de websitewww.rabobank.nl
.Social media (Facebook en Instagram) berichten delen op je eigen pagina
.Op de hockeyclub en in je buurt vragen of mensen willen stemmen op onze club

Samen maken we MHCV nóg sterker en toekomstbestendig! Bedankt voor jouw steun!

Namens het bestuur van MHCV
Roger, Eric, Leon en Annemarie

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor