header-mhcv.jpg
Bestuur Augustus
18

Veelbelovende samenwerking met hockeyspecialist Sportpunt

Hockeyclub Venray start veelbelovende samenwerking met hockeyspecialist Sportpunt.
Met trots mogen wij melden dat wij een veelbelovende samenwerking starten met hockeyspecialist Sportpunt Deurne & Someren. Wij spraken hierover met Wouter Born, voorzitter van de sponsorcommissie.

Een betrokken specialist
"Met ingang van seizoen 2020-2021 wordt Sportpunt onze clubleverancier op het gebied van onder andere clubkleding en trainingsmateriaal. Daarnaast gaat Sportpunt zich actief inzetten om onze leden deskundig te adviseren bij het aankopen van bijvoorbeeld een nieuwe hockeystick of een passende trainingsoutfit. Overigens zijn veel van onze leden al zeer tevreden klant bij Sportpunt. Leden worden niet alleen geholpen vanuit de winkel in Deurne, maar ook gaan de adviseurs van Sportpunt met regelmaat in ons clubhuis evenementen organiseren waar onze leden kennis kunnen maken met een groot deel van hun assortiment. Daarmee willen wij die leden helpen voor wie de afstand naar de winkel een uitdaging kan zijn. Daarnaast kunnen onze leden met 10% ledenkorting sticks en kleding kopen via onze clubshop"

Liefde voor de sport
"Met Sportpunt halen wij veel liefde voor de sport en een bak aan hockeyspecialisme naar Venray toe". Het familiebedrijf wordt grotendeels gerund door zus Sabine Jorissen en haar broers Harry en Luc. Zij hebben allen een bak aan hockeyervaring en zijn nog altijd actief in het verenigingsleven. Daarnaast hebben ook andere medewerkers op hoog niveau gehockeyd of doen zij dat nog steeds.

Partner en sponsor
Naast het partnership is Sportpunt ook direct mouwsponsor bij MHCV. Met ingang van seizoen 2020-2021 zal op één mouw van alle wedstrijdshirts de naam Sportpunt prijken. Met deze sponsoring geeft Sportpunt aan een serieuze en betrokken partner te willen zijn voor zowel de vereniging als alle leden.

Mochten er vragen zijn over deze samenwerking, dan staan de sponsorcommissie en kledingcommissie eenieder graag te woord.

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Imme Coppus
Max Volleberg