header-mhcv.jpg
Algemeen Mei
7

Nieuwe voorzitter MHCV

Nieuws afbeelding

Nieuwe Voorzitter MHCV

 

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat Roger Sevenheck als Voorzitter van MHCV wordt voorgedragen in de Algemene Leden Vergadering van 22 juni.

Na een gedegen proces en verschillende gesprekken met mogelijke kandidaten heeft de initiatiefgroep het bestuur het volgende advies gegeven: "De tijd dringt en deze competitieloze periode biedt kansen om de club voor de toekomst verder in de steigers te zetten. Met veel dank aan Anthio voor zijn tijd en inspanningen tijdens zijn voorzitterschap van de vereniging, is het advies van de initiatiefgroep om Roger Sevenheck Voorzitter Ad Interim te maken. Met Roger denken we een verbinder, initiator en boegbeeld voor de club te hebben gevonden die in de komende periode de club verder op de kaart gaat zetten.”

Roger heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan. Na de gedwongen hockeystop door het Corona-virus is het belangrijk om zo snel mogelijk de club weer op gang te brengen. Roger gaat samenmet het bestuur zorgdragen voor meer beleving op de club, erop toezien dat iedereen op zijn niveau kan hockeyen en natuurlijk voldoende aandacht besteden aan de financiën die een flinke deuk hebben opgelopen. Om dit alles in gang te zetten kiest hij voor het komende seizoen voor het motto ‘Zéér hartelijk Welkom!’. Met dit motto wordt uitdrukking gegeven aan het feit dat we de leden in de afgelopen periode enorm gemist hebben, alle leden met plezier naar de club komen maar ook nieuwe leden van harte welkom worden geheten.

Even voorstellen:

Roger (55 jaar) is inmiddels 24 jaar lid van MHCV en speelt al 44 jaar hockey. Daarnaast is hij jarenlang trainer en coach van C-, B-, en A-elftallen alsmede coach van Dames 1 en 2 geweest waarbij hij ook veel praktische ervaring heeft opgedaan binnen de club. Op dit moment speelt hij bij Heren 2 en het volgend seizoen bij de Veteranen. In zijn hockeyperiode voor MHCV was hij speler bij HC Heerlen, Hurley Amsterdam en HC Lisse. Roger is verder bekend binnen de club als oud-voorzitter van de Bouwcommissie van het nieuwe clubhuis.

Roger komt uit een écht hockeygezin. Zijn vrouw Eugenie heeft in het verleden namens de jeugdcommissie 8 jaar in het bestuur gezeten en verleent nu nog hand en span diensten op de club. Zijn dochter Annabel (23) hockeyt sinds enkele jaren in Tilburg na altijd in Venray te hebben gehockeyd. En Onno (19) speelt op dit moment bij Heren 1. In zijn dagelijks leven is Roger zelfstandig ondernemer en inmiddels 30 jaar werkzaam als projectontwikkelaar met diverse projecten in Nederland en Duitsland.

Roger treedt direct toe tot het bestuur en wordt ingewerkt door Anthio die per 1 juli formeel aftreedt als Voorzitter MHCV.

Op naar een nieuw seizoen: Zéér hartelijk welkom!

Het bestuur van MHCV

Anthio, Eric, Chris, Leon en Annemarie

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Imme Coppus
Max Volleberg