header-mhcv.jpg
Technische Commissie Mei
22

GEZOCHT: Voorzitter TC voor de volgende stap

Nieuws afbeelding Beste Leden en ouders,

Wie wil er geen betere training? Indien jij hier "IK" op zegt, hoef je niet verder te lezen.

De Mixed Hockey Club Venray heeft een fantastisch jaar achter de rug. We hebben het nieuwe Clubhuis in gebruik genomen en onze vlaggenschepen Heren 1 en Dames 1 hebben fantastische resultaten laten zien. Heren 1 is voor het eerst in 20 jaar weer toegetreden tot de 2e klasse van de KNHB.

Ikzelf heb nu twee termijnen van 3 jaar als voorzitter van de Technische Commissie mogen bijdragen aan het toewerken naar de huidige situatie, dit was een eer en een genot om te doen. Per juli van dit jaar zitten mijn termijnen erop en zal ik mijn functie neerleggen. Tijdens de afgelopen ALV's en andere bijeenkomsten hebben het bestuur en ik hier al aan gerefereerd en hebben we mensen opgeroepen om zich aan te melden om deze eervolle en gave functie over te gaan nemen. Op dit moment hebben we echter de juiste kandidaat nog niet gevonden.

We zoeken iemand die bevlogen genoeg is om met de super fanatieke technische commissie die er staat, de volgende stap te zetten. De volgende stap voor MHCV is met name gericht op het verbeteren van de kwaliteit van trainers en trainingen en het verder uitbouwen van het technische beleid. 

Ben jij of ken jij iemand die de functie van Voorzitter TC zou willen vervullen dan vraag ik je om te reageren via mail ([email protected]) of in levende lijve bij mij of een van de andere bestuursleden.

Michael Deeks
Voorzitter TC MHCV

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Marcel Creemers
Lieke Geven