header-mhcv.jpg

Sponsor worden

Sportsponsoring is een mooie manier om een bijdrage te leveren aan uw naamsbekendheid, maar het is vooral een prachtig instrument om uw sportclub te steunen. Sponsoring is tevens een belangrijke inkomstenbron voor MHCV. In haar meer dan 60-jarige bestaan heeft MHCV een goede relatie opgebouwd met veel bedrijven en ondernemers. Zij verbinden graag hun naam aan MHCV, een club met traditie, talent en een diepgewortelde verenigingscultuur.

De sponsorinkomsten vormen een essentieel onderdeel van het financiële beleid van de club. Wij zetten de sponsorgelden in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub.


Het is voor MHCV belangrijk dat we naast onze huidige sponsoren steeds nieuwe bedrijven blijven aantrekken die onze club willen ondersteunen, in ruil voor een stuk exposure op de club door middel van onder andere borden, of team- sponsoring
.

Het zoeken naar deze bedrijven is een taak van iedereen binnen de club. Daarom roept de sponsorcommissie alle leden op, actief aan de slag te gaan om bedrijven te werven als sponsor. Meld deze bedrijven aan via [email protected] en wij zullen contact opnemen over het maken van een afspraak.


Samenwerking

Ons sponsorbeleid is gericht op samenwerking. Wij willen een relatie met onze sponsoren opbouwen. Een vriendschap waarbij we niet alleen over geld praten, maar waarbij uw bijdrage en uw ideeën welkom zijn. Tevens beschikt MHCV over een eigen businessclub. Hierover treft u ook informatie elders op onze website.


Teamsponsoring

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er leden/ouders zijn die het leuk en nuttig vinden hun kinderen en de teams waarin zij spelen, of waarin de ouders/leden zelf spelen, te ondersteunen door het ter beschikking stellen van een wedstrijdtenue, een trui, een trainingspak, stick-tas, etc. Het ziet er mooi uit en geeft een goede, leuke en professionele uitstraling.


Overtuigd ?!

Vraag een sponsorbrochure aan via [email protected] en wij nemen contact met u op!
 

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor