header-mhcv.jpg

Aanmeldformulier

Leuk dat uw kind of uzelf overweegt lid te worden van Mixed Hockey Club Venray. Het inschrijven voor proeftrainingen of voor lidmaatschap is eenvoudig: u vult onderstaand formulier in en klikt op "verzenden". De gegevens worden meteen opgenomen in onze digitale administratie en u krijgt van ons een bevestiging van de aanmelding. 

(Proef) Trainingen:
Ook voor het vrijblijvend meedoen aan vier gratis proeflessen moet u uw kind via het aanmeldformulier inschrijven. U krijgt dan de benodigde informatie over de trainingen via e-mail. Na de vier proeftrainingen neemt de club contact met u op om de aanmelding al dan niet definitief te maken. 

MHCV is verantwoordelijk voor 1 training per team per week. Waar mogelijk wordt gekeken naar 2 trainingen per team per week. Dit is o.a. afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers en de veldcapaciteit. 
Voor de benjamins, F-teams en recreanten geldt: 1 training per week.

Lid worden van Mixed Hockey Club Venray? 
Vanaf 4 jaar kun je al spelend lid worden van MHCV.

Contributie:
de contributie kunt u terugvinden op de website onder lidmaatschap - contributie

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  De contributie wordt jaarlijks automatisch geïncasseerd van je rekening. Indien je geen rekeningnummer opgeeft ontvang je een factuur en € 5,- extra kosten.

 
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Wedstrijdschema

Hoofdsponsor