header-mhcv.jpg
Zaalhockey November
27

Zaalhockey

Beste Leden,

 

Hoewel er op de velden nog  volop wordt getraind en wedstrijden worden gespeeld is  een groep vrijwilligers al enige maanden druk bezig met de voorbereiding voor zaalhockey. De planning van zaaltrainingen en – wedstrijden wordt enerzijds bepaald door de beschikbaarheid van zaalruimte, anderzijds door het wedstrijdschema van de KNHB. Graag hadden we  deze planning al eerder gemaakt, maar hebben we pas heden  het eerste deel van het speelschema van de KNHB mogen ontvangen. Alle trainingen en wedstrijden welke nu al wel bekend zijn, zijn de komende dagen zichtbaar in Lisa. Aangezien we nog niet alle speeldata hebben ontvangen zal dit schema later nog worden aangevuld. 

We beseffen ons terdege dat deze informatie jullie pas laat bereikt en dat het voor jullie planning lastig is dat de trainings en -wedstrijdtijden nu pas  bekend worden gemaakt. We rekenen echter op jullie begrip hiervoor. 


Ten aanzien van de coronamaatregelen zal MHCV de richtlijnen van de KNHB volgen welke terug te vinden zijn op https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie&ved=2ahUKEwiDv6jz6bH0AhW28rsIHYlAAecQFnoECAMQAQ&usg=AOvVaw2x86jcAYKq9sPBiSa4wwdu

 

Op basis hiervan zal MHCV passende en verantwoorde keuzes maken.

 

Nog even enkele belangrijke punten op een rij:

  • Zaalhockey wordt hoofdzakelijk gespeeld in sporthal  De Weert tegenover Plus Van Dijck, een aantal trainingen zal ook plaats vinden  in de sporthal van Vincent van Goch.
  • Gezien de recente coronamaatregelen vinden er na 28 november geen veldtrainingen meer plaats.
  • Na 17:00 vinden er geen zaaltrainingen plaats, tenzij het beleid van de overheid veranderd.
  • Voor de E- en F-teams zal er geen zaalhockeycompetitie zijn.  Afhankelijk van het trainings- en wedstrijdschema en daarmee de beschikbaarheid van de zalen, zullen er enkele clinics en trainingen worden georganiseerd. Houd daarvoor Lisa in de gaten!
  • De extra attributen voor de keeperskleding worden tijdens de keeperstrainingen  uitgedeeld. In de zaal worden zaalgymschoenen gedragen, hockeyschoenen en gymschoenen met een zwarte onderzijde zijn niet toegestaan. 
  • In de zaal wordt gebruik gemaakt van een zaalhockeysticks deze zijn vanaf € 15, -- verkrijgbaar bij onze kledingsponsor Sportpunt in Deurne. www.sportpuntdeurne.nl
  • Voor de coaches en trainers volgt er nog een instructie. Vanuit de junioren- en seniorencommissie. Gezien de huidige maatregelen zal dit geen fysieke bijeenkomst zijn.

 

 Tot ziens in de zaal!

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Sara Hoeflaak