header-mhcv.jpg
Evenementen Februari
9

GROOTSTE EVENEMENT OOIT

Nieuws afbeelding

We gaan met héél MHCV op vakantie! ‘Een rondje rond de wereld!

Samen met je team, alle vrijwilligers en  ouders gaan we de wereld verkennen. Hoe gezellig is dat?

 Naar de kust van Turkije, naar het Himalaya-gebergte in Nepal, walvissen spotten in Zuid-Afrika of gewoon je vriendin bezoeken in Noorwegen. Alles is mogelijk! Niet in het écht natuurlijk maar wel samen het grote avontuur beleven!

 In deze tijd van beperkt, tot zelfs  geen hockeyen, is het belangrijk dat we blijven bewegen en vooral werken aan onze conditie zodat de herstart van de hockeycompetitie soepel  en zonder blessures verloopt. Met het grootste evenement ooit op de club willen wij  natuurlijk ook het onderlinge contact tussen de leden weer op gang brengen en daarmee het clubgevoel stimuleren.

Immers Sámen zijn we MHCV!!

 Daarom starten we op 13 februari om 00.01 uur het spel  waarbij je samen met je team probeert zover mogelijk de wijde wereld in te wandelen. De organisatie houdt je één keer per week op de hoogte op welk vakantieadres je bent aangekomen. Het spel eindigt na 53 dagen op  2e Paasdag 23.59 uur. Op zaterdag 10 April zal dan op een grootse wijze (online) de prijsuitreiking plaatsvinden.

 Hoe werkt het:

 • Alle deelnemers installeren de gratis app ‘Ommetje’ van de Nederlandse Hersenstichting. Zij stimuleren elke Nederlander elke dag minimaal 20 minuten te wandelen voor een betere gezondheid.
 • Van de organisatie krijgt de coach van het team 2 codes. Deze codes stuurt hij door naar het team. De teamleden vullen vervolgens in de app Ommetje de code in en je gaat beginnen met wandelen. 1 code is van jouw eigen team en 1 code is voor alle leden van MHCV.
 • Per dag kun je een aantal XP punten verdienen. Wij tellen 1 XP punt als één kilometer
 • In de app zie je vanzelf een ranglijst ontstaan met koplopers en achterblijvers. We gaan als team onderweg dus is het belangrijk dat het verschil tussen koplopers en achterblijvers zo klein mogelijk blijft. Het team, waarbij de teamleden het dichtst bij elkaar eindigen, verdient extra punten!
 • Tussendoor worden er extra opdrachten uitgeschreven waarmee je extra punten kunt verdienen. Denk daarbij aan de gekste opdrachten voor jong en oud!
 • Wel zin om mee te doen maar géén team? Geen probleem. Door even een appje aan 06-11164072 te sturen gaan we er voor zorgen dat jij ook meedoet.
 • Houd Instagram van MHCV goed in de gaten voor de opdrachten en tussenstanden.

 

Corona-proof:

 • Géén team wandelingen. Vermijd drukte!
 • Wandel bij verschillende huishoudens in tweetallen en blijf op 1,5 meter afstand van elkaar
 • Ga je met verschillende tweetallen onderweg, neem dan voldoende afstand van elkaar.
 • Houd je zoveel mogelijk aan de Corona-maatregelen zoals deze op het moment van wandelen gelden.

Oh ja, maken jullie foto’s van dit avontuur? Dan posten wij deze op social media of tag MHCV. Dan reposten wij jouw stories.
Wij wensen jullie een goede reis…..en vergeet de zonnebrand niet!

 De Organisatie van Rondje rond de Wereld,

Annelieke Creemers, Jan-Willem Bruijsten en Roger Sevenheck

 

 

 

Bijlage

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor