header-mhcv.jpg
Evenementen Juni
7

Seizoensafsluiting 22 juni met 5x5, Huldiging, BBQ en feest

Nieuws afbeelding
Op zaterdag 22 juni sluiten we dit sportieve seizoen af. Geheel in stijl zal eerst een 5x5 toernooi georganiseerd worden. 
De teams moeten bestaan uit minimaal 5 en maximaal 8 personen. Daarnaast is het leuker als de teams uit zowel mannen als vrouwen bestaan. Jeugd en senioren mogen door elkaar spelen. 
We spelen ongeveer 3 wedstrijdjes en 1 ronde begeleid het team een wedstrijd. Aanvang is om 14.00 uur, waarna de eerste wedstrijden rond 14.30 beginnen.
Na het 5x5 toernooi worden de kampioenen gehuldigd: MB1, MC1 en MD3. De Heren 1 zijn na hun laatste wedstrijd al gehuldigd voor hun kamipoenschap en promotie naar de 2e klasse. 
Aansluitend vindt de jaarlijkse (vrijwilligers) BBQ plaatsvinden. De BBQ is voor IEDEREEN en de kosten voor het eten bedragen €15,- voor volwassenen en €7,50 voor kinderen (tot 14 jaar). De vrijwilligers (die hiervoor in aanmerking komen) krijgen de BBQ als bedankje, maar men moet wel voor de drankjes betalen. Het eten is ongeveer van 18.00 tot 20.30 uur. Daarna volgt natuurlijk nog een knalfeest dat duurt tot de late uurtjes.

Opgeven voor het 5x5 toernooi en/of voor de BBQ kan via [email protected] tot 19 juni 2019. Geef bij het 5x5 toernooi het aantal personen en een teamnaam door. Voor de BBQ graag de namen, kind of volwassenen en of een of meerdere opgegeven mensen onbetaald vrijwilliger zijn (bijvoorbeeld teammanager of -coach, commissielid, bestuur, etcetera). Betaling voor de BBQ dient op de dag zelf voldaan te worden.

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Marcel Creemers
Lieke Geven