header-mhcv.jpg
Trainingen
19-11

Veldtrainingen stoppen na 23 novemb

Nieuws afbeelding Omdat vrijwel alle teams vanaf maandag 26 november starten met zaalhockey, stoppen de veldtrainingen per 23 november. Enkele Jongste Jeugdteams zullen nog enige tijd op het veld trainen mits de weersomstandigheden dit toelaten. Omdat er geen toegang is tot het clubhuis (lockers en verlichting) is dit voor de overige teams helaas niet mogelijk. ...

Zaalhockey
18-10

Informatie zaalhockey 2018 - 2019

Nieuws afbeelding De competitie-indeling voor het zaalhockey is bekend, in het overzicht de indeling voor alle deelnemende teams.

Op 15 november 2018 wordt het speelschema bekend en weten wij welke uren gebruikt kunnen worden voor trainingen. We gaan hier dan direct mee aan de slag en na ongeveer een week is dan de complete planning gereed. Deze zal dan direct worden rondgestuur...

Technische Commissie
4-9

Speelgerechtigdheid seizoen 2018 -

Nieuws afbeelding Door de KNHB zijn dit seizoen wederom duidelijke richtlijnen afgeven over de speelgerechtigdheid in andere teams. Dit geldt zowel voor junioren als senioren.

In de bijlage de complete uitleg. Nog vragen?

Bel of mail met een van de TC-leden voor meer informatie....

Technische Commissie
18-7

Speeldagenkalender 2018 - 2019

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2018 - 2019 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bondscompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Max van Berkel