header-mhcv.jpg

Keepers

KEEPERS SEIZOEN 2015-2016

Beste keepers van MHCV,

Veel keepers hebben afgelopen seizoen deelgenomen aan de keepertraining en wij hebben genoten van jullie enthousiasme. Wij hebben gezien dat velen zich goed ontwikkeld hebben en die lijn willen wij komend seizoen graag doortrekken. Bedankt voor jullie enthousiasme.

Er zijn komend seizoen drie sessies keepertraining, gegeven door Rens Deeks, Thijs van Tiel en ondergetekende. In overleg met de Technische Commissie is besloten om twee groepen te maken van keepers die wekelijks keepertraining krijgen en twee groepen te maken van keepers die om de week de keepertraining volgen. Hierdoor zijn we in staat om zoveel mogelijk keepers te laten profiteren van de keepertraining.

Het simpel naar de zijkant schoppen van een bal, het uit de hoek duiken van een schot, het stoppen van een strafbal, het blokken van een strafcorner, het coachen van je verdedigers... mensen begrijpen pas echt hoe leuk het keepen is wanneer je er één bent!

Ik wens je een heel mooi en leerzaam seizoen toe. Als er vragen zijn dan hoor ik graag van je.

Sportieve groeten,
Wouter Born
Contact

Trainer Telefoonnummer E-mailadres
Wouter Born +31 (0) 6 3003 2295 [email protected]
Thijs van Tiel +31 (0) 6 1624 5212 [email protected]Indeling keepertraining

In het seizoen 2015-2016 worden er drie sessies keepertraining gegeven door trainers Rens Deeks, Thijs van Tiel en coördinator Wouter Born. De keepertraining start dit seizoen in de week van 31 augustus 2015.

Onderstaand schema is nog onder voorbehoud van wijzigingen. Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met de reguliere teamtraining van de keepers èn trainers.


Dag Van Tot Trainer Keepers
Woensdag 17:45u 18:30u Rens Deeks Wessel Smits (JD1)
Sam Jansen (MD2)
Anne van Dijck (MC2)
Geen vaste keeper (MD3)
Geen vaste keeper (MC3)
Vrijdag 18:00u 18:45u Thijs van Tiel Teun Loenen (JB1)
Kiki Nellen (MB3)
Lorijn Beerkens (MB4)
Wout Aerts (JC2)
Jip van Gameren (MD1)
Vrijdag (even weken) 18:50u 19:35u Wouter Born Thijs van Tiel (H1)
Kevin Janssen (H2)
Michelle Timmers (D1)
Lotte Scharn (D2)
Lars Buytendijk (JA1)
Vrijdag (oneven weken) 18:50u
19:35u
Wouter Born Emi Kuijpers (MC1)
Noortje Versleijen (MB1)
Bo Walraven (MB2)
Loes Langohr (MA1)
Jan-Joost Hendricx (JC1)


Keepershirts

Daarnaast heeft de club besloten om per dit seizoen alle keepers te voorzien van een keepershirt, net zoals veldspelers voorzien worden van een wedstrijdshirt. De keepershirts liggen grotendeels al bij de keeperoutfit in de toegewezen lockers. De shirts blijven eigendom van de club en worden door de keeper bewaard bij de keeperoutfit.

 

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor