header-mhcv.jpg
Trainingen
21-8

Trainers gezocht !!!

Nieuws afbeelding Over ruim een week starten de trainingen voor alle teams. Voor diverse teams zijn we nog op zoek naar een trainer. Heb je interesse om één van onderstaande teams te trainen dan horen we dat graag van je, uiteraard ontvang je een vergoeding hiervoor.

Maandag 18.30 tot 20.00 uur MA1 en van 20.00 tot 21.30 uur JB1 .

Dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur ...

Coaches
16-8

Wijziging invullen DWF

Nieuws afbeelding
Vanaf seizoen 2016/2017 is er een wijziging met betrekking tot het invullen van de spelerslijsten op het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) Afgelopen seizoen stonden alle spelers van het team standaard aangevinkt en was het de bedoeling dat de coach/aanvoerder per wedstrijd vooraf de spelers die niet mee speelden "uit zou zetten”. Omdat dit vaak werd vergeten en er veel vragen ...

Trainingen
12-8

Aanvang trainingen seizoen 2016 - 2

Nieuws afbeelding
DE TRAININGEN STARTEN VANAF MAANDAG 5 SEPTEMBER , sommige teams starten in overleg met hun trainer of coach al eerder.

Wil je eerder starten met trainen dan is dat afhankelijk van de beschikbaarheid van materialen. Deze worden uitgedeeld door de materiaalcommissie, er wordt momenteel nog gekeken naar een oplossing om de materialen eerder beschikbaar te stellen.
...

Zaalhockey
6-6

Zaalhockey 2016 - 2017

Nieuws afbeelding Langzaamaan komt de eerste informatie over het zaalhockey 2016 - 2017 binnen.

Positief is dat een groot deel van de trainingen voor de competitiespelende teams op maandag-, donderdag- of vrijdagavond kan plaatsvinden en slechts een heel klein deel van de trainingen nog in het weekend.
Daarnaast gaan alle jeugdteams vanaf komend seizoen in drieluiken spelen. Dit betekent minder r...

Trainingen
4-7

Trainersportal Hockey Academy

Nieuws afbeelding Tijdens de trainersbijeenkomst op donderdag 30 juni 2016 is de nieuwe trainings- en coachportal Hockey Academy gepresenteerd. Hieronder wat informatie voor trainers en coaches.

Oefenstof online beschikbaar
Oefenstof voor trainers/coaches van jeugd- en seniorenteams is online beschikbaar. Via de applicatie Hockey Academy komen oefeningen, video’s en tips met é&ea...

Technische Commissie
4-7

Implementatie workshop Hockey Acade

Nieuws afbeelding
Donderdag 8 september 2016 om 19.30 uur is in het clubhuis de implementatie workshop van de Hockey Academy.
Alle trainers en coaches vernemen alle ins en outs over het gebruik van deze portal. Mettertijd ontvangen de trainers en coaches nog een uitnodiging, maar noteer het alvast in je agenda.
...

Technische Commissie
25-6

Speeldagen competitie 2016 - 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage de door de KNHB vastgestelde speeldagenkalender voor het seizoen 2016 - 2017. Alle wedstrijddagen inclusief inhaaldata staan hierin vermeld.

Let op !  Aparte tabbladen voor senioren en junioren/jongste jeugd.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor