header-mhcv.jpg
Zaalhockey
25-10

Zaalhockey selectie Dames 1 en Here

Nieuws afbeelding Komende winter zal een prestatief Dames 1 zaalcompetitie gaan spelen. Dit team zal samengesteld worden uit speelsters van diverse teams.
Als je interesse hebt en over voldoende capaciteiten beschikt om in Dames 1-zaal te spelen kan je je hiervoor aanmelden door vóór 1 november 2016 een berichtje te sturen naar zaalhockey@mhcv.nl . Begin november zullen Michael Deeks (voorzitter TC) en Cor...

Trainingen
17-10

Trainingen herfstvakantie.

Nieuws afbeelding In de herfstvakantie wordt door alle teams gewoon getraind. In overleg tussen trainer en team kunnen andere afspraken gemaakt worden, communiceer dit dan wel duidelijk onderling.
Advies is wel om alleen te trainen als er voldoende animo is (bijvoorbeeld minimaal 9 spelers/speelsters).
...

Bestuur
1-9

Incasso en betaling contributie 201

Volgende week worden de facturen voor seizoen 2016-2017 verstuurd. De incasso van de contributie zal op 26-09-2016 plaatsvinden. Conform besproken en goedgekeurd tijdens de ALV op 27-06-2016 (zie bijgevoegde notulen) zal de contributie worden verhoogd. De nieuwe contributie bedragen staan op de website onder lidmaatschap. ...

Zaalhockey
13-10

Competitie-indeling zaalhockey 2016

Nieuws afbeelding De competitie-indeling voor het zaalhockey is bekend. In de bijlage het overzicht voor alle deelnemende teams, het wedstrijdprogramma is medio november 2016 bekend. Spoedig daarna volgt ook het complete programma met trainingen.
...

Coaches
30-9

Speelgerechtigdheid veldhockey 2016

Nieuws afbeelding Sinds dit seizoen zijn er duidelijke en strikte voorwaarden met welke teams je wel en niet mag meespelen. MHCV verwacht dat alle coaches handelen volgens deze door de KNHB opgestelde richtlijnen. Is iets niet duidelijk? Neem dan contact op met een van de TC-leden.
...

Technische Commissie
25-6

Speeldagen competitie 2016 - 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage de door de KNHB vastgestelde speeldagenkalender voor het seizoen 2016 - 2017. Alle wedstrijddagen inclusief inhaaldata staan hierin vermeld.

Let op !  Aparte tabbladen voor senioren en junioren/jongste jeugd.
...

Zaalhockey
6-6

Zaalhockey 2016 - 2017

Nieuws afbeelding Langzaamaan komt de eerste informatie over het zaalhockey 2016 - 2017 binnen.

Positief is dat een groot deel van de trainingen voor de competitiespelende teams op maandag-, donderdag- of vrijdagavond kan plaatsvinden en slechts een heel klein deel van de trainingen nog in het weekend.
Daarnaast gaan alle jeugdteams vanaf komend seizoen in drieluiken spelen. Dit betekent minder r...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor