header-mhcv.jpg
Trainingen
28-5

(Selectie-) Training en onweer

Nieuws afbeelding
De komende periode staan er diverse selectietrainingen ingepland, maar uiteraard wordt er ook gewoon getraind.
Wellicht ten overvloede willen we alle trainers erop wijzen dat het niet verantwoord is bij onweer te trainen. Bij (naderend) onweer direct het veld verlaten en naar het clubhuis gaan. Laat kinderen pas naar huis vertrekken als het onweer is weggetrokken.  Er mag geen ...

Technische Commissie
26-5

Selectiespelers van MHCV worden amb

Nieuws afbeelding Ambassadeursfunctie voor selectiespelers richting Jongste Jeugd.

De spelers van een prestatieteam krijgen binnen MHCV een ambassadeursfunctie en zullen die uitdragen door hun kennis en technische vaardigheden te delen met onze Jongste Jeugd. Er wordt van deze selectiespelers verwacht dat zij zich als ambassadeur zullen gedragen en in deze functie kosteloos en op roulati...

Technische Commissie
21-5

jeugdbeleid aanpassingen voor seizo

Leeftijdgrens aanpassingen en ambassadeursfunctie selectiespelers
 

Onlangs heeft de JC en TC van MHCV in het beleid vastgelegd dat wij bij het indelen in teams niet alleen naar de leeftijdsgrens kijken maar ook naar de groep/klas waarin de speler zit op school. Dit is van toepassing op kinderen die in oktober-november-december zijn geboren maar reeds ...

Technische Commissie
21-4

Selecties seizoen 2017 - 2018

Nieuws afbeelding Het einde van het seizoen komt snel dichterbij en daarom zijn we al druk bezig met de teamsamenstelling voor het seizoen 2017 -2018. Dit betekent dat er weer selectietrainingen worden georganiseerd voor Meisjes A tot en met D en voor de Jongens B. Dit betreft dus de leeftijdcategorie voor het nieuwe seizoen.

De selecties bestaan dit jaar uit 2 rondes, de eerste ronde is een selectietr...

Coaches
30-9

Speelgerechtigdheid veldhockey 2016

Nieuws afbeelding Sinds dit seizoen zijn er duidelijke en strikte voorwaarden met welke teams je wel en niet mag meespelen. MHCV verwacht dat alle coaches handelen volgens deze door de KNHB opgestelde richtlijnen. Is iets niet duidelijk? Neem dan contact op met een van de TC-leden.
...

Technische Commissie
26-5

Keepers en keeperstraining.

Nieuws afbeelding Door de beperkte veldcapaciteit heeft MHCV dit seizoen helaas geen keeperstrainingen kunnen aanbieden.

Omdat MHCV keeperstrainingen erg belangrijk vindt zal in het nieuwe seizoen 2017 - 2018 elke vrijdag ruimte worden vrijgemaakt voor onze keepers. Meer informatie hierover zullen de keepers voor aanvang van het seizoen ontvangen.

Om het nieuwe seizoen goed te starten zijn...

Technische Commissie
26-5

Tropisch weer - extra drinkpauze!

Nieuws afbeelding De komende dagen worden tropische temperaturen verwacht. Daarom zullen dit weekend extra drinkpauzes worden ingelast, halverwege de eerste en de tweede helft zal het spel kort worden stilgelegd om iedereen de gelegenheid te geven water te drinken.

Tijdens warme dagen transpireren de meeste mensen veel. Het is daarom van groot belang dat het tekort aan vocht weer wordt aangevuld met ...

Technische Commissie
2-3

Start voorbereiding selectieteams s

Nieuws afbeelding De verwachting is dat de competitie voor de jeugdteams in het seizoen 2017 – 2018 zal starten op zaterdag 9 september 2017.
Ondanks het feit dat we nog volop bezig zijn met het huidige hockeyseizoen gaan we ook weer voorzichtig starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
MHCV is van mening dat een goede voorbereiding met een complete...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor