header-mhcv.jpg
Technische Commissie
16-2

Wedstrijdprogramma lente 2017

Nieuws afbeelding Het wedstrijdprogramma voor alle junioren en senioren (m.u.v. de donderdagavond) is bekend en staat op de standenmotor en op de website van MHCV.
Van de thuiswedstrijden zijn alle aanvangstijden bekend, kleine wijzigingen zijn niet uitgesloten al proberen we dit wel te voorkomen. Controleer daarom met regelmaat het wedstrijdschema.
De aanvangstijden van de uitwedstrijden worden door ...

Technische Commissie
8-2

Hockey Academy wordt HockeyPraktijk

Nieuws afbeelding Hockey Academy heet sinds kort HockeyPraktijk . Door deze nieuwe naam zal er minder verwarring zijn met de verschillende hockey academies in de markt.

Om trainers, coaches maar ook ouders beter te kunnen ondersteunen is de KNHB een samenwerkingsverband aangegaan met HockeyPraktijk. Met deze samenwerking geeft de KNHB aan dat de visie van spelgericht en motorisch leren aansluiten bij ...

Technische Commissie
27-1

Indeling lente-competitie 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage de indeling voor de lente-competitie 2017 voor alle jeugd 11-tallen. De jongste jeugd volgt op een later moment. De speeldata staan elders op de website.

Als er vragen of onduidelijkheden zijn, graag een reactie naar Catherine Kroon via ws@mhcv.nl
...

Trainingen
10-1

Veldtrainingen na de winterstop

Nieuws afbeelding De veldtrainingen starten weer vanaf maandag 6 maart 2017. Als teams eerder willen starten is dat mogelijk in overleg met hun trainer en/of coach.

Vergeet niet dat de velden NIET gebruikt mogen worden als er sneeuw op het veld ligt.
...

Trainingen
9-1

Trainer gezocht!

Nieuws afbeelding Voor de winter gaf Martijn van de Craats op de dinsdagavond training aan MC3 van 19.00 tot 20.00 uur en aan MA3 van 21.00 tot 22.00 uur. Helaas stopt Martijn hiermee en daarom zijn we op zoek naar één of twee nieuwe trainers voor deze teams. Voor vragen of aanmeldingen kan je contact met mij opnemen.

Cornfiel Kroon t-manager@mhcv.nl
06 - 5337 2094
...

Coaches
30-9

Speelgerechtigdheid veldhockey 2016

Nieuws afbeelding Sinds dit seizoen zijn er duidelijke en strikte voorwaarden met welke teams je wel en niet mag meespelen. MHCV verwacht dat alle coaches handelen volgens deze door de KNHB opgestelde richtlijnen. Is iets niet duidelijk? Neem dan contact op met een van de TC-leden.
...

Technische Commissie
25-6

Speeldagen competitie 2016 - 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage de door de KNHB vastgestelde speeldagenkalender voor het seizoen 2016 - 2017. Alle wedstrijddagen inclusief inhaaldata staan hierin vermeld.

Let op !  Aparte tabbladen voor senioren en junioren/jongste jeugd.
...

Heren 1
14-2

Gastgezin gezocht !

Nieuws afbeelding Eind maart 2017 komt er mogelijk een Argentijnse speler (leeftijd 24) naar Venray om tot het eind van het seizoen met Heren 1 mee te spelen. In die periode zal hij ook diverse teams training geven en kennis maken met het leven in Nederland.

Voor die periode van ongeveer 3 maanden zijn we op zoek naar een gastgezin ( of meerdere gastgezinnen) die hem willen ontvangen.

Voor...

Trainingen
8-2

Wijziging trainingstijden.

Nieuws afbeelding Na de winterstop is vrijwel het gehele trainingsschema ongewijzigd. De enige wijzigingen op dit moment zijn:

JD1 start op dinsdag om 18.30 uur (was voorheen 18.00 uur) en eindigt om 20.00 uur.
JA1 start op dinsdag om 20.00 uur (was voorheen 19.30 uur) en eindigt om circa 21.30 uur.

Naar verwachting zullen er geen andere wijzigingen zijn. Als dit wel zo is wordt dit ...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor