header-mhcv.jpg
Algemeen
21-9

MARO kantoormeubelen sponsort MHCV

Nieuws afbeelding MARO kantoormeubelen sponsort MHCV met 156 hockeyballen! 
Het nieuwe hockeyseizoen is goed van start gegaan. Deze mooie sponsoractie heeft ervoor gezorgd dat we nieuwe hockeyballen beschikbaar hebben!  
Maarten Schenk en Niels Alofs van MARO Kantoormeubelen uit Nieuw Bergen hebben onze hockeyvereniging dit jaar weer goed op weg geholpen! 
...

Algemeen
16-9

Sponsoring van waterzakken

Nieuws afbeelding Thetru carnavals- en feestartikelen heeft voor alle jeugdteams van hockeyclub Venray een waterzak met spons, een spuitbus met cold-spray, pleisters etc. beschikbaar gesteld. Hiervoor onze hartelijke dank. De coaches of managers van de teams kunnen deze zaterdag 17 september in het clubhuis achter de bar afhalen.

Voor de aanschaf van diverse andere materialen is de club nog op zoek n...

Trainingen
13-9

Gebruik materialen

Nieuws afbeelding Een vriendelijk doch dringend verzoek aan alle teams en trainers om correct met onze waardevolle clubmaterialen om te gaan.

Graag na gebruik alle ballen en pionnen terug in de container van het betreffende veld.
Hesjes niet in de container, maar ophangen aan de kapstok in het materiaalhok.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.
...

Bestuur
1-9

Incasso en betaling contributie 201

Volgende week worden de facturen voor seizoen 2016-2017 verstuurd. De incasso van de contributie zal op 26-09-2016 plaatsvinden. Conform besproken en goedgekeurd tijdens de ALV op 27-06-2016 (zie bijgevoegde notulen) zal de contributie worden verhoogd. De nieuwe contributie bedragen staan op de website onder lidmaatschap. ...

Technische Commissie
13-9

Keeperstraining

Nieuws afbeelding Helaas is er op dit moment slechts zeer beperkte ruimte voor keeperstrainingen. De enige mogelijkheid is op zondagochtend van 9.00 tot 11.00 uur, hiervoor moeten we dan nog wel een trainer vinden.

Keepers die interesse hebben in keeperstraining kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar t-manager@mhcv.nl

Als je keepers wil trainen dan ook graag een berichtj...

Trainingen
21-8

Trainers gezocht !!!

Nieuws afbeelding Maandag 5 september 2016 starten de trainingen voor alle teams. Voor enkele teams zijn we nog op zoek naar een trainer. Heb je interesse om één van onderstaande teams te trainen dan horen we dat graag van je, uiteraard ontvang je een vergoeding hiervoor.

Dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur MA2 en MA3 (2 trainers).

Woensdag   JB2 van 20.00 tot 21....

Technische Commissie
25-6

Speeldagen competitie 2016 - 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage de door de KNHB vastgestelde speeldagenkalender voor het seizoen 2016 - 2017. Alle wedstrijddagen inclusief inhaaldata staan hierin vermeld.

Let op !  Aparte tabbladen voor senioren en junioren/jongste jeugd.
...

Zaalhockey
6-6

Zaalhockey 2016 - 2017

Nieuws afbeelding Langzaamaan komt de eerste informatie over het zaalhockey 2016 - 2017 binnen.

Positief is dat een groot deel van de trainingen voor de competitiespelende teams op maandag-, donderdag- of vrijdagavond kan plaatsvinden en slechts een heel klein deel van de trainingen nog in het weekend.
Daarnaast gaan alle jeugdteams vanaf komend seizoen in drieluiken spelen. Dit betekent minder r...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor