header-mhcv.jpg
Bestuur April
21

Beëindiging contract Technisch Manager

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 Het bestuur heeft het lastige besluit moeten nemen om te stoppen met de betaalde functie van Technisch Manager/Coach Heren 1. Het besluit is geheel gebaseerd op financiële overwegingen en de noodzaak tot aanpassing van ons (financieel) beleid. Met het nemen van dit besluit is niet over één nacht ijs gegaan. Het goede functioneren, de loyaliteit en betrokkenheid van Cornfiel Kroon, die de functie vervult, maakte het ons extra lastig. Graag ook hierbij onze dank wat hij tot nu toe voor onze club heeft gedaan!

 De gevolgen van dit besluit zijn onderwerp van gesprek tussen TC en bestuur. Samen wordt gekeken hoe het wegvallen van de functie het beste kan worden opgevangen. De overtuiging is er dat wij een zo goed mogelijke oplossing met elkaar weten te vinden. Met Cornfiel wordt gesproken over hoe de beëindiging van zijn arbeidsovereenkomst het beste kan worden afgewikkeld.

 Nogmaals gezegd; het was een heel lastig besluit, maar er is vertrouwen dat wij gezamenlijk een weg uit deze vervelende situatie weten te vinden.

 

Voorzitter, Roger Sevenheck

 

Secretaris, Leon Staal

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor