header-mhcv.jpg
Algemeen November
22

Mondkapjes MHCV

Nieuws afbeelding

Beste leden, coaches en ouders

 

#Samen sterk, dat is ook het motto van MHCV. Daarom vinden wij het van belang dat iedereen gezond blijft. Vanaf 1 december zijn de mondkapjes nóg meer verplicht om te dragen in openbare ruimtes en op drukke plaatsen. Om hierop in te spelen, heeft de sponsorcommissie zich ingezet om twee modellen MHCV-mondkapjes te produceren. Zie de twee soorten mondkapjes hieronder.

Met de aanschaf van een mondkapje à € 8,- steun je de club en gaat er € 2,50 per mondkapje naar MHCV. Nu we niet naar behoren gebruik kunnen maken van ons mooie clubhuis, en we wel kosten maken en inkomsten mislopen, is deze financiële bijdrage zeer welkom.

Daarnaast staat het natuurlijk ook leuk en sportief als je als team eenzelfde mondkapje hebt. Deel deze tekst met je team; hopelijk zien we jullie dan binnenkort weer op het veld of gewoon in het centrum van Venray met een uniek MHCV-mondkapje.

Mail per bestelling je naam, het aantal en de kleur van het mondkapje naar [email protected]

Wij ontvangen graag de bestelling voor 25 november zodat de mondkapjes voor Sinterklaas en Kerstmis als kadootje geleverd kunnen worden.

Wij hopen op een enthousiaste respons. Hup MHCV.

Namens de sponsorcommissie en het bestuur van MHCV: BEDANKT!

#Samensterk!Bijlage

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Sam van der Hart