header-mhcv.jpg
Algemeen November
8

Nieuwe maatregelen Corona d.d. 4 november

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders,


De KNHB heeft kennisgenomen van de persconferentie van de overheid op dinsdag 3 november waarin een tijdelijke verzwaring van de maatregelen is gemeld.

Hieronder zijn de hoofdlijnen van de maatregelen met betrekking tot de hockeysport en de competitie te vinden.

-Tot en met half december kan er géén competitie worden gespeeld;

 

-Senioren mogen de komende twee weken maximaal in groepjes van 2 trainen (met 1,5 meter afstand).

 

-Jeugdteams mogen blijven trainen zonder restricties. Aan jeugdteams blijft het toegestaan onderlinge wedstrijden binnen de club te spelen.

 

-De KNHB heeft een streep gezet door de zaal- en midwintercompetitie voor het seizoen 2020-2021. De Midwintercompetitie zou door de KNHB worden opgezet voor clubs zoals MHCV die al hadden aangegeven niet aan de zaalcompetitie te willen meedoen. Maar de nieuwe overheidsbesluiten van 3 november en verlenging van bestaande maatregelen dwingen de KNHB ertoe de hervatting van de reguliere veldhockeycompetities uit te stellen tot januari 2021. Dat maakt het niet mogelijk een volwaardige midwintercompetitie aan te bieden waardoor helaas ook de midwintercompetities komen te vervallen dit seizoen.

 


De KNHB ziet nog altijd voldoende mogelijkheden om, zodra dat door de overheid weer is toegestaan, de gewone veldcompetitie op te pakken en uit te spelen. Kijk voor de scenario’s op de site van de KNHB.


We beseffen natuurlijk dat wel allemaal het sporten missen maar voor zowel de KNHB als voor MHCV staat het belang van de volksgezondheid en het indammen van het virus op nummer 1. 

Samen blijven we de schouders eronder zetten!


Sportieve groet,

Roger Sevenheck
Voorzitter MHCV
Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Sam van der Hart