header-mhcv.jpg
Algemeen September
30

Studentenlidmaatschap 2020-2021

Nieuws afbeelding

Beste leden,

Eind vorig seizoen heeft de TC een studentenlidmaatschap geadviseerd aan het bestuur. Voor veel studenten blijkt de contributie te hoog om zelf te betalen. In de ALV van 22 juni 2020 is het studentenlidmaatschap als pilot voor het seizoen 2020-2021 unaniem goedgekeurd onder de voorwaarden die vanuit de TC als advies zijn gegeven. Studenten die voldoen aan de randvoorwaarden krijgen een kortingspercentage die ervoor zorgt dat zij dezelfde contributie hebben als de A-junioren in seizoen 2020-2021.

Het studentenlidmaatschap en deze randvoorwaarden zijn echter niet duidelijk gecommuniceerd naar de leden dus vandaar dat er wat onduidelijkheid was bij het ontvangen van de contributie-factuur. En vandaar ook dit bericht.

Het studentenlidmaatschap is voor dit seizoen € 219,- . Hierbij ontvangen jullie alsnog de voorwaarden.

- Het lid dient uitwonend te zijn en woonachtig buiten de regio (min. 25 km);

- Toevoeging van een kopie van de geldige studentenkaart en/of inschrijvingsbewijs school (MBO/HBO)/universiteit bij aanvraag;

- Het studentenlidmaatschap geldt voor één seizoen en wordt niet automatisch verlengd;

- studentenleden die in D1 en H1 spelen moeten met hun coach/manager goede afspraken maken over aanwezigheid bij trainingen om te voldoen aan de eisen van dat team.


Het studentenlidmaatschap dient bij seizoensaanvang (doch uiterlijk 2e week september) aangevraagd te worden en wordt door het bestuur toegekend. Aangezien deze tijd is verstreken in een tijd waarin niet helder is gecommuniceerd, bieden we jullie de mogelijkheid om voor 30 oktober 2020 aan te geven of je gebruik kunt en wilt maken van dit lidmaatschap. Stuur dan een mail naar [email protected]. Let wel, de automatische incasso vindt op 5 oktober plaats, maar als je in aanmerking komt voor het studentenlidmaatschap dan zal de penningmeester dit eind oktober corrigeren.


Sportieve groet,
namens het bestuur van MHCV,

Eric van der Velden
Penningmeester MHCV

 

 

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor