header-mhcv.jpg
Algemeen September
2

Nieuwe maatregelen MHCV!

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders,

Komend weekend start de competitie. Zoals eerder is aangegeven, kunnen er regelmatig aanpassingen plaatsvinden binnen het nieuwe normaal op onze club.

In de bijlage ‘Corona protocol update MHCV’ staan de regels opgesomd die op dit moment gelden. Belangrijk om te weten is dat, in tegenstelling tot eerdere berichten, de kleedlokalen gesloten zijn. Omkleden en douchen is dus niet mogelijk. Dus kom in hockeytenue en douch na afloop thuis.

Voor het coronavirus volgen wij de regels van RIVM en de gemeente en het advies van de KNHB. De regels verschillen per club dus het is aan te raden om als coach of Team manager vooraf even te kijken op de site van de club die je gaat bezoeken wat daar de regels zijn.

Alleen door ons te houden aan deze afspraken kunnen wij een zo veilig mogelijke omgeving creëren voor alle spelers, trainers en bezoekers. Wij vragen iedereen dan ook om je hieraan te houden en elkaar erop aan te spreken als dit nodig is.

We gaan de komende weken kijken hoe het loopt. Mochten er aanpassingen komen dan zullen we jullie daarover informeren via de site en de Lisa-app.

Wij rekenen op jullie begrip, verantwoordelijkheid en medewerking! Alvast veel dank. Mocht je toch nog vragen hebben of je zorgen maken, neem dan met mij of één van de andere bestuursleden contact op of stuur een mail naar [email protected]. We vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt op onze club. #Samensterk

En last but not least: we wensen jullie een leuk en sportief hockeyseizoen toe!

Namens het bestuur van MHCV,

Roger Sevenheck
Voorzitter MHCV

Bijlage

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Imme Coppus
Max Volleberg