header-mhcv.jpg
Technische Commissie Juli
1

2 Back To Hockey clinics

Nieuws afbeelding
De ultieme voorbereiding op het nieuwe seizoen met de Ridder Hockey!

Op zaterdag 22 augustus komt de Ridder Hockey naar onze club voor 2 hoogwaardige clinics als ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Speel jij in de F, E6, E8 jeugd of in de D en C jeugd dan wil je dit niet missen.
Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma en met behulp van vernieuwde trainingstools wordt dit onder begeleiding van enthousiaste Toptrainers uit de Nederlandse hoofd- en overgangsklasse en door jeugdinternationals een gave ervaring.

Venray clubkorting

MHCV & De Ridder Hockey bieden speciaal voor leden van de club een extra korting van € 5,- aan op deze clinic. Deze korting kan gebruikt worden bij het aanmelden via de website

Clubkortingscode: venrayclubkorting!

Let op: een vroege aanmelding wordt beloond met een mooie korting, bij een latere aanmelding wordt het evenement steeds duurder.

Early bird : 1 dag € 45,- (t/m wo 29 juli)
Normal: 1 dagen € 49,- (t/m wo 19 augustus)
Late: 1 dag € 59,- (t/m za 22 augustus)

Uiteraard zijn alle clinics overeenkomstig de op dat moment geldende Corono-protocollen. Kan een clinic onverhoopt niet doorgaan, dan bieden we de mogelijkheid de clinic op een later moment in te halen. Heb je liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem.

De Ridder Hockey is het bedrijf van Kampong 1 speler Floris de Ridder (landskampioen in 2017 en 2018 & Europees kampioen in 2016) en Royal Antwerp 1 speler Erik van Wanrooy.

Gerelateerde nieuwsberichten

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Jolijn Poels