header-mhcv.jpg
Algemeen April
21

Invulling functie Voorzitter TC

Nieuws afbeelding

Beste leden,

De afgelopen periode heeft de initiatiefgroep veel tijd en effort gestoken in de zoektocht naar een voorzitter voor MHCV en een voorzitter voor de Technische Commissie (TC). Er zijn zeer veel goede en waardevolle gesprekken geweest. Helaas heeft dat echter (nog) niet een invulling van deze twee functies teweeggebracht. Aangezien het momenteel zeer gewenst en noodzakelijk is dat een TC voorzitter het bestuur adviseert over alle inhoudelijke hockey technische zaken, heeft de initiatiefgroep aan het bestuur een tussenoplossing geadviseerd. Het bestuur heeft ingestemd met dit advies. Dit houdt het volgende in:

Michael Deeks zal per direct ad interim de functie van Voorzitter TC invullen. Michael geeft aan dat hij graag de voortgang borgt en een en ander in de steigers zet voor een nieuwe frisse kracht. Mireille Merx zal ook een andere rol binnen de TC oppakken dan ze op dit moment heeft. Zij gaat de trainingscommissie ondersteunen ten behoeve van kwaliteitsverbetering in de toekomst en zij gaat de TC vertegenwoordigen in het bestuur om de vernieuwing te borgen.

Michael is interim wat inhoudt dat de zoektocht naar een Voorzitter TC zal worden voortgezet. Het bestuur waardeert het zeer dat Michael en Mireille deze rollen voor nu oppakken en hoopt dat zij met het leggen van een stevige basis andere leden bewegen om de functie van voorzitter TC (alleen of in combinatie) alsnog te willen gaan invullen. Bekijk in de bijlage (en op de site onder vacatures) het functieprofiel van voorzitter TC. Daarnaast roept het bestuur iedereen op zich te melden die op één of andere wijze een bijdrage willen leveren aan onze mooie vereniging.

Mocht je vragen hieromtrent hebben, laat het gerust weten en stuur een mail naar Annemarie Gerrits, [email protected].

Het bestuur van MHCV

Anthio, Eric, Chris, Leon en Annemarie


 

Bijlage

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Lotte Scharn