header-mhcv.jpg
Algemeen April
17

Help je club met sportieve initiatieven!

Nieuws afbeelding

Onder het mom 'Help je cluppie' ontstaan er overal in Nederland mooie initiatieven om de sportverenigingen in deze Coronatijd een hart onder de riem te steken. Zo ook bij MHCV. Kijk bijvoorbeeld naar de actie van H2 en Veteranen die de bierpot aan MHCV hebben gedoneerd. Fantastisch!


Koop of doneer een pakket
Inhakend hierop heeft de barcommissie gemengde fris- en bierpakketjes en een Desperados-pakket samengesteld die MHCV voor € 15,- per pakket verkoopt.Hierdoor heeft de club geen voedselverspilling en jij een leuk pakketje!De pakketjes kun je voor jezelf kopen, maar je kunt er ook voor kiezen deze te doneren aan de voedselbank. MHCV zorgt er dan voor dat deze pakketjes bij dit goede doel komen. Dit is alleen mogelijk voor de frisdrankpakketten want de voedselbank neemt geen alcohol aan.

We hebben 30 frisdrankpakketjes, 25 bierpakketjes en 6 Desperados pakketjes. Wees er snel bij want de eerste 6 pakketten zijn al verkocht en OP = OP! Bekijk de foto’s voor de verschillende pakketsamenstellingen. Let wel, de soorten frisdrank en bier kunnen in de gemengde pakketjes iets afwijken van de foto.

Interesse? Stuur Monique Fouarge (0643408595) of Chantal Zandbergen (0626868216) een appje. Betaling zal heel simpel via een tikkie verlopen. De pakketjes worden bij je thuis afgeleverd, mits je in een straal van 5 KM van Venray woont.

Andere initiatieven
Daarnaast willen we ook het originele ‘help je cluppie’ shirt initiatief van onder andere tophockeyer Robert Kemperman onder jullie aandacht brengen. Kijk op https://www.helpjecluppie.nl/

"Helpjecluppie is een initiatief van 4P United. Wij, sportliefhebbers, willen een steentje bijdragen in deze onwerkelijke tijd. Helaas kan er niet samen worden gesport en hebben sportclubs het niet makkelijk. Sport verbindt, net zoals deze periode ons samenbrengt. In en na deze zware tijd willen wij verbonden blijven, ook bij onze favoriete sportclub! Om die reden kunnen leden en supporters van jouw club nu te gekke sweaters bestellen: een groot deel van de opbrengsten zijn voor de club!” Vermeld wel even MHCV als bedrijfsnaam bij jouw bestelling!

En wellicht zijn er andere teams die net als H2 en de Veteranen een leuk, origineel idee hebben om ons cluppie MHCV te helpen.

Alvast bedankt voor je hulp! Blijf gezond en pas goed op elkaar!

Bijlage

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Teun Arts
Zara Delisse
Kiki Nellen