header-mhcv.jpg
Algemeen April
8

Contributie seizoen 2019-2020

Zoals zeer waarschijnlijk wel bekend is, blijven de eerder genomen nationale maatregelen ten aanzien van het Covid-19 virus van kracht tot en met 28 april. Dit betekent dat er geen competitie en/of trainingen gegeven mogen worden, ook blijft het clubhuis gesloten.

Jullie en ook wij vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat er op dit moment niet gehockeyd kan worden, maar wij vragen om jullie begrip en solidariteit met MHCV en met de hockeysport in zijn algemeen.
Sommige leden vragen zich af hoe het met de contributie zit. We begrijpen de gedachten: er is wel betaald, vooralsnog kun je niet hockeyen en is er geen gezelligheid in het clubhuis! Het bestuur wil hier graag duidelijk in zijn en heeft besloten dat leden geen contributie terug kunnen krijgen voor het huidige seizoen. De vereniging heeft reeds vele kosten gemaakt en er volgen er nog meer, bijvoorbeeld voor personeel, de accommodatie en de afdracht aan de KNHB. Hier zijn geen restitutiemogelijkheden voor. Ter informatie, onze vereniging is met dit besluit niet uniek.

Belangrijk is en blijft dat we een vereniging zijn, een club voor iedereen. Met elkaar en voor elkaar, in goede tijden en in slechte tijden. Juist nu hebben we elkaar en ook de contributie-inkomsten hard nodig. We hebben elkaar in de toekomst ook weer nodig.Vanzelfsprekend worden niet noodzakelijke kosten zoveel mogelijk vermeden of beperkt en bekijken we eventuele verdere maatregelen die nog kunnen volgen uit deze onzekere periode, met als doel de continuïteit van onze vereniging zo goed mogelijk te borgen.

Zodra de maatregelen het toelaten gaan we er met zijn allen voor om zo snel mogelijk het hockeyen weer op te pakken.

We vertrouwen op jullie begrip en steun.

Blijf gezond en pas goed op elkaar!

Bestuur MHCV
Anthio, Eric, Chris, Leon en Annemarie

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Teun Arts
Zara Delisse
Kiki Nellen