header-mhcv.jpg
Technische Commissie Februari
1

Selectiecoördinatoren gezocht!

01-02-20 | Selectiecoördinatoren gezocht voor de Selecties voor 2020-2021!
De zaalcompetitie is nog in volle gang, de lentecompetitie 2020 gaat over enkele weken van start. De Juniorencommissie is echter al volop in voorbereiding voor de selecties voor het seizoen 2020-2021. Gezien het verwachte aantal spelers zullen er alleen selecties plaatsvinden voor de meisjes. Voor de meivakantie zullen de selectietrainingen plaats vinden voor alle speelsters die graag in een selectieteam willen spelen. Naast de selectietrainingen zullen selectiecoördinatoren reguliere wedstrijden en trainingen bezoeken om hun bevindingen en die van selecteurs aan te vullen en te toetsen. 
In de eerste helft van juni zal gecommuniceerd worden welke speelsters zullen worden uitgenodigd voor de selectiewedstrijden. Na de selectiewedstrijden worden de selectieteams en de verdere teamindeling bekend gemaakt.

Wij zijn op zoek naar selectiecoördinatoren! De inhoud van de functie van selectiecoördinator staat beschreven in het selectiebeleid, zoals dit te vinden is onder Documenten in LISA. 

Selectiecoördinatoren(en)

• bekijkt de spelers (van één leeftijdscategorie) bij 1 wedstrijd en 1 reguliere training;
• overlegt met trainingscoördinatoren en is eindverantwoordelijk voor het 1eteam-advies aan TC Junioren;
• coachen selecteurs;
• selecteren. 

Is de functie van selectiecoördinator een sportieve uitdaging voor jou?! Meld je dan aan bij Saskia Manders,  voorzitter van de Juniorencommissie ([email protected])


Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Imme Coppus
Max Volleberg