header-mhcv.jpg
Technische Commissie Januari
6

Speeldata junioren lentecompetitie 2020.

Nieuws afbeelding De zaalcompetitie is nog volop bezig. Toch willen we jullie alvast de speeldata van de lentecompetitie doorgeven zodat iedereen daar rekening mee kan houden in de planning.

De hockeybond heeft recent de concept indeling voor de lentecompetitie met ons gedeeld. Deze worden nu door de clubs beoordeeld en rond 15 februari wordt de definitieve indeling bekend en gaan de wedstrijdsecretariaten de planning maken.

Ook dit voorjaar zijn er weer enkele data die om aandacht vragen. Rond de meivakantie, de feestdagen en tijdens of na de examenperiode zijn er ongetwijfeld weer speeldagen die niet voor iedereen even goed uitkomen. Inventariseer daarom op tijd of er voldoende spelers aanwezig zijn. Een wedstrijd verplaatsen naar een eerder moment mag altijd (mits in goed overleg) en dat wordt dan ook aangeraden.

Voor de meeste teams begint de competitie weer in het weekend van 14 en 15 maart 2020. Enkele teams beginnen al het weekend ervoor; zie hiervoor het wedstrijdschema.

De speeldata voor de lente 2020 zijn voor de meeste juniorenteams onderstaande zaterdagen, eventueel afwijkende speeldata staan in het overzicht van de speeldata elders op deze website of in het wedstrijdschema.

Speeldata 14, 21 en 28 maart, 4 en 18 april, 9, 16 en 23 mei, 6 en 13 juni. Extra aandacht voor het weekend van 23 mei, dit het is weekend na Hemelvaart. De inhaaldagen zijn 11 april (Paasweekend) en 30 mei (Pinksterweekend), ook hier graag rekening mee houden.

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Fien Gerritsen
Manou Mulder