header-mhcv.jpg
Technische Commissie Mei
6

Team kennismakingsdag

Nieuws afbeelding
Let op aangepaste datum en aangepast programma.

Om een vliegende start te maken voor het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020 organiseren wij voor alle jeugdleden en hun ouders deze kennismakingsdag op zaterdag 22 juni 2019.

Wat doet het team:
  • Kennismaken met je nieuwe teamgenoten.
Wat doen de ouders:
  • Welkom met koffie en thee in het clubhuis.
  • Kennismaken met de andere ouders.
  • Taakverdeling maken rondom het team van jouw kind en inschrijven voor overige club-vacatures.
Teamtaken: rondom het team gebeurt van alles. Er is een coach en teammanager nodig voor het nieuwe seizoen en uiteraard de hulp van alle team-ouders bij het rijden naar uitwedstrijden, eventueel training geven, maar ook om eventueel bardiensten te draaien.

Verenigingstaken: de vereniging wordt draaiende gehouden door een groot aantal vrijwilligers en er zijn altijd wel vacatures die ingevuld moeten worden door onze leden. Op deze kennismakingsdag zal er een overzicht van taken en vacatures beschikbaar zijn, bestuurs- en TC-leden zijn aanwezig om u verder te informeren. Wij rekenen op het enthousiasme van onze leden zodat alle taken onderling verdeelt kunnen worden.

Ben je verhinderd? Kunt u echt niet aanwezig zijn dan is het mogelijk u af te melden via [email protected] onder vermelding van de rol waarvoor jij je wilt inzetten het komende seizoen.

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Lot van Veghel
pleun vollenberg