header-mhcv.jpg
Technische Commissie Mei
12

Selectie Dames 1 is definitief en een groot talent komt terug naar MHCV

Nieuws afbeelding

Selectie Dames 1 is definitief en een groot talent komt terug naar MHCV

 

Afgelopen vrijdag zijn er 16 talenten geselecteerd voor Dames 1 seizoen 2018-2019. Het team gaat bestaan uit jonge meiden variĆ«rend in de leeftijd van 16 jaar (Eva Verschuuren) tot 21 jaar (Annelieke Creemers). We hopen met deze groep, op 24 juni, promotiewedstrijden te spelen in Rotterdam. Als prijs zou daar een ticket liggen te wachten voor de derde klasse. De meiden zullen vanaf komende week samen gaan trainen om zich voor te bereiden. In de komende periode zullen de meiden natuurlijk ook nog bij hun eigen teams gaan vechten om het kampioenschap, er zijn nog 4 teams waar leden van dit team kampioen mee kunnen worden (MB1, MA1, MA2 en DJ1)

 

Naast Dames 1 zullen er in het komende seizoen nog 6 andere seniorenteams op zondag gaan spelen. Het huidige Jong Dames 1 zal doorstromen naar Dames 2. Er zal een nieuw jong Dames 1 en jong Heren 1 komen. Heren 1 en Heren 2 zullen worden versterkt met nieuwe spelers. Veteranen A maakt de 7 seniorenteams compleet.

 

Als Technische Commissie hebben we echter nog een mooie "kers op de taart" te presenteren. Een aantal jaren geleden heeft een van de grootste talenten van MHCV uit de afgelopen 10 jaar, Max Looman, de kans gekregen om bij Oranje Zwart (huidig Oranje Rood) op het hoogste jeugdniveau van Nederland te gaan spelen. Max heeft met de B1 en A1 van Oranje Zwart mooie jaren gehad. Toen Max in Tilburg zijn studie bedrijfseconomie ging starten heeft hij zich in de selectie van Heren 1 van Were-Di gespeeld. Met dat team heeft Max in het afgelopen jaar in de overgangsklasse mogen schitteren. Vanmorgen hebben Cornfiel Kroon en ik een gaaf gesprek met Max gehad en heeft hij toegezegd om in het komende seizoen voor MHCV Heren 1 te gaan spelen. Max is dus weer terug bij zijn vertrouwde MHCV.

 

In de komende maanden zullen we ons als Technische Commissie gaan focussen op de jeugdselecties. Veel trainingen en wedstrijden zullen weer bezocht worden door onze selectie coƶrdinatoren en selecteurs. Ik wens alle jeugdleden veel plezier in deze leuke maar ook spannende periode.

 

Met sportieve en trotse groet,

Michael Deeks

Voorzitter Technische Commissie MHCV

cid:image001.png@01CF5575.C1E1D090cid:image002.png@01CF5575.C1E1D090logo TOP Limburg B klein

 

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor