header-mhcv.jpg
Zaalhockey Oktober
18

Informatie zaalhockey 2018 - 2019

Nieuws afbeelding

De competitie-indeling voor het zaalhockey is bekend, in het overzicht de indeling voor alle deelnemende teams.

Op 15 november 2018 wordt het speelschema bekend en weten wij welke uren gebruikt kunnen worden voor trainingen. We gaan hier dan direct mee aan de slag en na ongeveer een week is dan de complete planning gereed. Deze zal dan direct worden rondgestuurd en op onze website worden gepubliceerd. De eerste competitiewedstrijden zijn op 8 december.

Net als voorgaande jaren staan weer de inspeeltrainingen gepland in sporthal de Weert, dit jaar op zondag 18 en 25 november. Omdat de zaalteams nog niet in Lisa staan, het verzoek aan de coaches en managers om de informatie die ze hierover ontvangen hebben per e-mail te delen met hun teams. Normaliter is dit alleen voor de jeugdteams, maar omdat er een uurtje over was en Dames Jong 1 en Dames 2 dat weekend vrij zijn, staat er voor hen eveneens een gezamenlijk inspeeluurtje

LET OP! Omdat veel trainers op zondag zelf spelen zijn er voor de inspeeltrainingen geen trainers beschikbaar. De coach of manager mag zelf deze training verzorgen of een trainer regelen hiervoor. De week ervoor volgt er nader bericht met alle van belang zijnde informatie.

Maandag 26 november om 19.30 uur is er een informatie-avond voor alle coaches en managers in het clubhuis van MHCV. Deze avond worden ook de materialen uitgedeeld.


Bijlage

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor