header-mhcv.jpg

Funkey Hockey


Op de vrijdagavond is er Funkey in combinatie met de benjamins op de velden van MHCV. Heeft u interesse om één of meerdere keren mee te doen, dan kunt u contact opnemen met Catherine Kroon via [email protected]


Geslaagde Funkey Fiësta !


Op zondag 24 april 2016 vond op de velden van hockeyclub Venray (MHCV) een geslaagd Funkey Fiësta plaats, geïnitieerd door Catherine Kroon en begeleidt door diverse spelers van MHCV.

Gedurende de afgelopen weken heeft een speciaal opgeleide docent van de Nederlandse hockeybond (KNHB) op enkele scholen les gegeven in bewegingsonderwijs waarbij het plezier (Fun) in sportief bezig zijn voorop staat. De dolenthousiaste kinderen konden zich daarna aanmelden voor een dag bewegen en sporten op de velden van MHCV!

Zondagochtend om 9.45 uur verzamelden alle kinderen met hun ouders zich onder een stralend zonnetje bij de club en na wat instructies van Maurice Sarabèr, de Funkey docent, werden er een 5-tal groepen gevormd. De groepen gingen onder leiding van de docent en een groep enthousiaste trainers van de hockeyclub allerlei spellen doen die te maken hebben met de hockeysport. De aanwezige ouders konden met de kinderen het veld op en hadden ook de mogelijkheid om zelf mee te doen.
Tevens was Wietkse Velthuijs, een Topsport-hockeytalent aanwezig die met de kinderen actief was op het veld en had Topsport Limburg een dubbeldeks bus met informatie over topsport en de Olympische Spelen gestuurd. Een groot deel van de training werd bijgewoond door de mascotte van Topsport Limburg.
Na bijna 2 uur actief sporten werd er even nagepraat onder het genot van wat drinken als herinnering aan deze prachtige sportdag.

Alle kinderen die aanwezig waren kunnen zich aanmelden voor deelname aan enkele proeftrainingen. Ben je er afgelopen zondag niet bij geweest en wil je toch deelnemen, stuur dan een mailtje naar [email protected]
 

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Jasper Moerkens
Lynn de Vos