header-mhcv.jpg
Technische Commissie
6-5

Team kennismakingsdagen

Nieuws afbeelding Om een vliegende start te maken voor het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020 organiseren wij voor alle jeugdleden en hun ouders deze kennismakingsdag op zaterdag 29 juni 2019.

Wat doet het team: Kennismaken met je nieuwe teamgenoten. Sportief hockey-circuit of wedstrijd met allerlei andere activiteiten. Wat doen de ouders: Welkom met kof...

Technische Commissie
10-3

Keeperstraining

Nieuws afbeelding De keeperstrainingen zijn weer begonnen, elke vrijdag volgens onderstaande planning.
De E-jeugd start om 18.15 uur. Speciaal voor de keepers uit de E-jeugd die de volgende dag mogen keepen zodat ze weten hoe het voelt om in het doel te staan.
De D- en C- keepers starten om 18.30 uur. Zorg ervoor dat je bij aanvang van de training aangekleed klaar staat vo...

Technische Commissie
8-4

Selecties 2019-2020

De lentecompetitie is inmiddels in volle gang. De Juniorencommissie is al volop in voorbereiding voor de selecties voor het seizoen 2019-2020. Gezien het verwachte aantal spelers zullen er alleen selecties plaatsvinden voor de meisjes. Voor de meivakantie zullen reeds de selectietrainingen plaats vinden voor alle speelsters die graag in een selectieteam willen spelen. Na de selectietrainingen z...

Technische Commissie
20-12

KNHB-basisopleiding Training geven

Nieuws afbeelding In samenwerking met de de KNHB bieden wij in 2019 de mogelijkheid om de basisopleiding Training geven en Coachen te volgen bij MHC Venray. Deze opleiding bestaat uit 3 workshops met de volgende thema's:


De 1e avond heeft reeds plaatsgevonden. De data van de 2e en 3e avond worden nog bekend gemaakt.  Elke avond aanvang 19.00 uur.

Aanmeld...

Technische Commissie
4-9

Speelgerechtigdheid seizoen 2018 -

Nieuws afbeelding Door de KNHB zijn dit seizoen wederom duidelijke richtlijnen afgeven over de speelgerechtigdheid in andere teams. Dit geldt zowel voor junioren als senioren.

In de bijlage de complete uitleg. Nog vragen?

Bel of mail met een van de TC-leden voor meer informatie....

Technische Commissie
18-7

Speeldagenkalender 2018 - 2019

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2018 - 2019 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bondscompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor